Hur man kastar Chrome-webbläsare till TV från iPhone eller iPad

Som du kan föreställa dig att genom att kasta Chrome-webbläsare till TV kan du börja spela dina favoritvideor och filmer i Chrome-webbläsaren på din iPhone och titta på dem på den större skärmen på din hem-TV.

Kasta Chrome-webbläsare till TV från iPhone eller iPad

Googles Chrome-webbläsare har en inbyggd "Cast" -funktion, som bör göra det möjligt för dig att titta på videor som spelas i Chrome Browser på din iPhone eller iPad på den större skärmen på din hemtv.

Tyvärr visas inte "Cast" -alternativet i Chrome-webbläsaren på många webbplatser. Därför kommer vi att använda Video & TV Cast App för att kasta skärmen på din iPhone på den stora skärmen på din Home TV.

Som du måste ha räknat ut måste du först ställa in Chromecast-enheten för att fungera med din TV och iPhone innan du följer stegen för att kasta Chrome Browser till TV.

Cast Chrome-webbläsare på iPhone till TV med hjälp av TV Cast-appen

Följ stegen nedan för att Cast Chrome-webbläsaren till den stora skärmen med TV med hjälp av TV Cast-appen som finns i iTunes Store.

1. Öppna App Store på din iPhone eller iPad.

2. När du är i App Store klickar du på Sök-ikonen längst ner på skärmen (se bild nedan).

3. Sök på Video & TV Cast-app på nästa skärm.

4. Ladda ner och installera Video & TV Cast-appen på din iPhone.

Obs: Se till att du laddar ner Video & TV Cast för Chromecast och inte Video and TV Cast för Fire TV '

5. Öppna sedan Video & TV Cast-appen på din iPhone.

6. Video & TV Cast-appen bör omedelbart ansluta till din Chromecast-enhet. För att bekräfta, titta på din iPhone och se om du kan hitta en Cast-ikon på skärmen på din iPhone (se bild nedan).

Om Cast-knappen är färgad blå är din Chromecast verkligen ansluten till Video & TV Cast-appen (se bilden till höger ovan).

Om Cast-knappen bara har en blå kant och inte är fylld med blå färg, måste du ansluta Chromecast till Video & TV Cast-appen genom att trycka på Cast-knappen (se bilden ovan till vänster)

7. När du har tryckt på Cast-knappen ser du en lista över Chromecast-enheter på din internetanslutning. Klicka på namnet på Chromecast-enheten som du vill ansluta till.

8. Öppna sedan Chrome Browser på din iPhone och besök webbplatsen som innehåller videon som du vill titta på din TV

9. När du är på webbplatsen börjar du spela upp videon som du vill titta på den stora skärmen på din TV

10. När videon börjar spela på din iPhone ser du länken "Klicka här för att kasta" längst ner på skärmen (se bild nedan).

11. Klicka helt enkelt på länken nästa Tryck här för att casta och videon börjar spela på storskärmen på din hemtv.

Medan den kostnadsfria versionen av Video & TV Cast-appen låter dig casta videor från vilken webbplats som helst till TV, låter du inte vidarebefordra eller spola tillbaka filmerna. Denna funktion är tillgänglig i den betalade versionen av appen, tillgänglig för ett köp i appen på $ 1, 99.

Det finns också en fullständig version av Video & TV Cast-appen, tillgänglig för $ 6.99. Denna version låter dig blockera annonser, bokmärkeswebbplatser, använda skrivbordsläge, ändra hemsidan och Cast videor från kamerarullen.

Hur man stoppar videoklipp från casting i TV Cast-appen

När du är klar med att titta på videorna på TV: s stora skärm kan du stoppa videoklipp från att casta genom att följa stegen nedan.

1. Klicka på Cast-ikonen i det övre högra hörnet på skärmen (se bild nedan)

2. Du kommer att se en popup-meny längst ner på skärmen, tryck på Koppla från för att stoppa videon som du tittar på.

Efter att videostoppet har spelats upp kan du när som helst se en annan video genom att öppna den nya videon på din iPhone och omedelbart knacka på länken Tap Here to Cast som du ser längst ner på din iPhone-skärm.