Hur blockerar jag en irriterande fasta telefonsamtal i Verizon?

Verizon Wireless är en ledande trådlös leverantör som erbjuder många avancerade tekniska funktioner. Verizon rankas högt för kundnöjdhet och erbjuder ett tillförlitligt nätverk till miljoner människor i 44 stater. Från sms och internet till GPS-navigering och blockering av telefonnummer har Verizon många funktioner som kunderna kan använda. Verizon låter dig blockera skräppostsamtal eller irriterande fasta telefonsamtal med Verizons webbplats. Om du blockerar ett telefonnummer kommer samtal inte att kunna komma igenom det specifika telefonnumret.

Steg 1

Logga in på ditt Verizon-konto med Verizons webbplats. Skriv ditt användarnamn och lösenord i fältet "Logga in" i det övre högra hörnet på hemsidan.

Steg 2

Hitta "Mina tjänster" i My Verizon när du loggar in. Det finns i det vågräta navigeringsfältet. Leta reda på "Skräppostkontroller" i rullgardinsmenyn i "Mina tjänster". Du kommer att omdirigeras till skräppostkontrollens startsida.

Steg 3

Välj "Blockering av samtal och meddelanden" på sidan Skräppostkontroller. Med Call & Messaging Blocking kan du blockera det fasta telefonnumret från att ringa dig och lämna meddelanden. Skriv det tio-siffriga fasta numret i fältet under Blockering av samtal och meddelanden. Klicka på "Apply". Fastnumret blockeras i 90 dagar.

Steg 4

Välj Användningskontroller om du vill blockera det fasta telefonnumret permanent. På fliken "Mina tjänster" hittar du "Föräldrakontroll". Den här tjänsten anger begränsningar för röstminuter och textmeddelanden. Välj "Användningskontroller" på huvudsidan "Föräldrakontroll". Den här tjänsten faktureras varje månad till ett belopp av 4,99 USD per tidpunkten för publiceringen. Användarkontroller gör det möjligt för Verizon-användare att blockera upp till 20 nummer permanent.

Leta reda på fliken "Lägg till blockerade nummer". Klicka på knappen "Lägg till block" och ange det fasta telefonnumret. Lägg till ett namn i det tio-siffriga telefonnumret. Klicka på knappen "Lägg till".