Hur du spelar in telefonsamtal på iPhone

Du kan komma över behovet av att spela in en konversation på din iPhone på grund av vissa skäl. Oavsett vad som är din anledning är det möjligt att spela in samtal på iPhone och vi erbjuder nedan tre olika sätt att spela in telefonsamtal på iPhone.

Är det olagligt att spela in telefonsamtal?

Som du måste ha upplevt, när du ringer ett samtal till ett företags kundtjänstavdelning, kan du höra ett automatiskt meddelande som säger "Ditt samtal kan spelas in för kvalitetssäkring".

Det automatiska meddelandet spelas upp för att uppfylla det lagliga kravet för att söka tillstånd från den som ringer innan det spelar in ett telefonsamtal.

Olika länder runt om i världen har olika regler för inspelning av telefonsamtal. Även inom USA har varje stat sin egen uppsättning regler för inspelning av telefonsamtal.

Det kan bli komplicerat om du ringer ett parti i ett annat tillstånd och spelar in konversationen. Därför rekommenderas det att du förstår reglerna innan du går vidare med stegen för att spela in telefonsamtal på iPhone i ditt tillstånd.

En bra källa till information som du kan hänvisa till i denna fråga är Digital Media Law Project.

Spela in telefonsamtal på iPhone

Kanske på grund av komplicerade juridiska problem ger iPhone inte en inbyggd funktion för inspelning av telefonsamtal.

Dessutom förhindrar iPhone också App store Apps från att få åtkomst till Phone-appen och spela in samtal, vilket kräver att apperna använder lösningar för att möjliggöra samtalinspelning på iPhone.

Med denna förståelse, låt oss gå vidare och titta på 3 olika sätt att spela in telefonsamtal på iPhone.

1. Placera samtalet på högtalartelefonen och spela in med hjälp av en annan enhet (gratis)

Den enklaste metoden för att spela in telefonsamtal på iPhone är att helt enkelt ringa samtalet på högtalaren på din iPhone och spela in konversationen med en annan enhet.

Om du inte har en röstinspelare som ligger runt, kan du använda Camera App på en annan smartphone eller surfplatta för att spela in samtalet.

Även om inspelningskvaliteten i denna metod är mycket medioker ger den dig ett enkelt och gratis sätt att spela in ett telefonsamtal på din iPhone.

2. Använd Google Voice (gratis)

Den andra metoden ger mycket bättre inspelningskvalitet, men den kan bara användas för att spela in inkommande samtal.

Du kan inte spela in utgående samtal med Google Voice. Google Voice är för närvarande bara tillgängligt för användare som är bosatta i USA.

Ladda först Google Voice App från App Store på din iPhone och följ instruktionerna på skärmen för att installera och konfigurera Google Voice på din iPhone.

Röstinspelning är inte aktiverad som standard på Google Voice och du måste aktivera det här alternativet för att kunna spela in samtal på din iPhone.

1. Öppna Google Voice App på din iPhone och knacka på den 3-radiga ikonen som finns längst upp till vänster på skärmen. Klicka sedan på alternativet Inställningar i rullgardinsmenyn.

2. På skärmen Inställningar bläddrar du ned och växlar om alternativ för inkommande samtal.

Detta aktiverar alternativet för inspelning av samtal i Google Voice och du kan spela in alla inkommande samtal på din iPhone.

3. För att spela in ett samtal på iPhone, tryck helt enkelt på nummer 4 på knappsatsen under samtalet. När du trycker på 4 kommer Google Voice att spela ett automatiskt meddelande som informerar båda parter (du och uppringare) om att samtalet spelas in.

3. Använd TapeACall-appen (gratis prövning i 7 dagar)

Ett annat sätt att spela in samtal på iPhone är att använda apper för inspelning av samtal som finns tillgängliga i App Store. En sådan app är TapeACall, som tillhandahåller en kostnadsfri provperiod på 7 dagar varefter tjänsten kostar $ 10, 99 per år.

Medan TapeACall tillåter dig att spela in både inkommande och utgående samtal, är det inte lätt att använda appen och appen fungerar bara om din operatör stöder trevägssamtal.

Så här kan du spela in samtal på iPhone med TapeACall-appen.

1. Öppna TapeACall-appen på din iPhone och tryck på Record-knappen. Detta gör att appen ringer ditt nummer.

2. Klicka sedan på alternativet Lägg till samtal och ring ditt parti. När de har svarat trycker du på knappen Sammanfoga samtal och appen börjar spela in din konversation.