Hur man laddar ner Gerber Accumark 8.3

Gerber Technologys Accumark 8.3, som släpptes i april 2008, är ett datorstödd designprogram för klädindustrin. Designers kan använda Accumark 8.3 för att designa mönster, betygsätta dem och producera markörer för att tillverka mönstren. Du kan ladda ner Accumark 8.3 från GERBERnet-webbplatsen om du eller din organisation har ett Gerber-prenumerationsavtal. Om du inte har ett kontrakt kan du använda Gerbers webbplats för att begära information om ett eller kontakta din lokala Gerber-agent direkt.

Steg 1

Skaffa ett programvaruabonnemangskontrakt för Accumark från Gerber. Öppna Accumark-webbsidan på GerberTechnology.com och klicka på "Begär offert" för att kontakta Gerber för en prisuppgift. Du kan också besöka sidan Kontakta oss på Gerber-webbplatsen och ringa din lokala Gerber-agent för mer information.

Steg 2

Öppna MyGERBERnet-sidan på GerberTechnology.com och logga in med ditt GERBERnet-användarnamn och lösenord. Använd registreringsformuläret på sidan för att skapa ett konto om du inte redan har ett.

Steg 3

Klicka på länken "Programvara" högst upp på sidan.

Steg 4

Klicka på länken "Accumark" under programvarukategorin till vänster på sidan.

Steg 5

Klicka på länken “Accumark” för version 8.3 på Accumark-programvarans bibliotekssida.

Klicka på länken "Ladda ner nu" och spara filen på din dator.