Hur man installerar Starcraft II Crack Razor 1911

2010 släppte Blizzard Entertainment uppföljaren till deras klassiska "Starcraft" strategispel i realtid. "Starcraft II" har en mängd nya enheter och en komplett kampanj som fortsätter historien från det ursprungliga spelet, förutom "Starcraft's" lovordade konkurrenskraftiga flerspelarläge. Vissa spelare är dock bara intresserade av enspelarupplevelsen och har tagit ner för att ladda ner och låsa upp spelet med Razor1911-sprickan. Även om du inte kan spela multiplayer eller skirmish kontra CPU: n kan du åtminstone aktivera kampanjen med denna spricka.

Montera din Starcraft II ISO-fil på en virtuell enhet. Du kan använda gratis programvara som WinCDEmu eller en gratis testversion av PowerISO eller SlySoft CloneDVD.

Kör den virtuella enhetens autoplay-funktion. Du kommer att se ISO tillgängligt i fönstret "Den här datorn" under "Enheter med flyttbar lagring." Eftersom ISO är monterad som en virtuell enhet, tror Windows att Starcraft II DVD faktiskt finns i datorn. Dubbelklicka på ikonen för att starta autoplay.

Låt spelet installera sig själv och ansluta till Internet för att uppdatera automatiskt.

Öppna filerna på den virtuella enheten. Du kan komma in i dessa filer genom att högerklicka på enhetsikonen i fönstret "Den här datorn" och välja "Öppna".

Hitta och kör "Razor1911SC2_COPY.exe" för att slutföra installationen.

Kör "Razor1911keytro.exe", också på den virtuella enheten, och tryck på "F2" för att aktivera spelet. En spelarversionen av Starcraft II kommer nu att låsas upp.