Hur man återställer lamptimmarna på en Toshiba DLP

Många projektorer, inklusive Toshiba DLP-projektorer, innehåller en menyfunktion som rapporterar hur många timmar din nuvarande projektorlampa har använts. Projiceringslampor har en begränsad livslängd och att veta hur många timmar du har på din nuvarande lampa kan hjälpa dig att bestämma när det är dags att köpa en ersättningslampa. Naturligtvis, när du installerar en ersättningslampa, kommer du sannolikt att vilja veta hur mycket liv som finns kvar på det också. Det är därför det är viktigt att återställa lamptimmarna på din Toshiba DLP-projektor efter installation av en ny lampa.

Steg 1

Dra ut projektorns nätsladd från uttaget. Du kan använda denna möjlighet att placera projektorn närmare uttaget om möjligt. Se till att strömbrytaren på maskinens baksida är i läge "PÅ".

Steg 2

Tryck ner projektorns "ON / STANDBY" -knapp, samt "MENU" -knappen och "KEYSTONE" -knappen. Håll ner dessa tre knappar samtidigt.

Sätt tillbaka projektorn i eluttaget medan du håller ned de tre knapparna. Vänta tills projektorn piper och den orange "Standby" -lampan tänds. När du slår på projektorn återställs lamptimmens inställning till noll, vilket ger dig ett exakt sätt att spåra antalet timmar du har lagt på din nya projektionslampa.