Så här visar du borttagna SMS-meddelanden med iBlacklist på iFile

En app för iPhone, iFile tillåter användare att organisera filer och program på sin telefon. Den har inställningar som gör det möjligt att hålla ett arkiv med raderade filer om du behöver se saker som raderade textmeddelanden. Ett program som fungerar med iFile är iBlacklist, som är en annan app. Detta program tillåter användare att blockera inkommande telefonsamtal och textmeddelanden från förprogrammerade telefonnummer. Om dessa blockerade meddelanden tas bort behåller iFile ett arkiv tills du tar bort dem permanent.

Klicka på iFile-ikonen på din iPhones SpringBoard.

Klicka på verktygsikonen längst ner; detta tar dig till skärmen för att ändra programmets inställningar.

Klicka på "Använd papperskorgen" och klicka på "På". Detta gör att iFile kan lagra alla raderade filer i "Papperskorgen" tills du tar bort dem permanent.

Klicka på iBlacklist från ditt SpringBoard.

Klicka på "Visa historik" för att visa blockerade textmeddelanden.

Ta bort oönskade textmeddelanden. Du kommer att uppmanas med en fråga "Flytta fil till papperskorgen". Klicka på detta så att iFile behåller en kopia arkiverad.

Klicka på iFile igen. Klicka på "Privat", sedan "Mobil" och sedan "Bibliotek". Upp kommer en fil som heter iFile Trash.

Klicka på mappen "Papperskorgen" för att se alla filer, inklusive borttagna textmeddelanden från iBlacklist. Du kan behålla dem i det här arkivet eller radera dem permanent.