Hur man ställer in tid och datum på en Sony BRAVIA

Sonys BRAVIA-serie innehåller en serie platt-TV-skärmar med flytande kristaller som har högupplöst bildkvalitet, minskning av rörelseoskärpa och ingångar för HD- och USB-anslutning. Eftersom en BRAVIA-TV är kompatibel med andra BRAVIA-enheter kan du använda en fjärrkontroll för att styra relaterad utrustning som DVD-spelare och ljudsystem. Du kan ställa in tiden för korrekt programinformation. Procedurer och alternativ kan skilja sig något mellan BRAVIA-modeller.

Steg 1

Tryck på “TV” -knappen på BRAVIA-fjärrkontrollen för att säkerställa att du ställer in tiden på TV: n snarare än på tillbehören.

Steg 2

Tryck på "Hem" -knappen för att visa TV-alternativen. Använd pilarna "Vänster" och "Höger" för att hitta "Inställningar" -alternativen. Använd pilarna "Upp" och "Ned" för att hitta alternativet "Inställningar".

Steg 3

Tryck på “+” -knappen för att aktivera inställningsalternativen. Välj alternativet "Clock / Timers" för att visa klockalternativen.

Steg 4

Välj "Aktuell tid" för att visa skärmen Aktuell tid.

Steg 5

Flytta markeringen till "Datum" och tryck på "+" -knappen. Valet flyttas till månadsnumret. Använd pilarna ”Upp” och “Ned” för att öka eller minska siffrorna och tryck sedan på pilen “Höger” för att välja och justera dag och år. När du är klar med att ställa in datumet, tryck på “+” för att flytta valet till hela datumet.

Steg 6

Flytta markeringen till “Time” och använd samma process för att justera siffrorna. Använd pilarna "Vänster" och "Höger" för att flytta valet till timme och minut, och "Upp" och "Ner" för att justera siffrorna. När du är klar med att ställa in tiden, tryck på “+” för att flytta valet till hela datumet.

Tryck på “Return” -knappen för att spara dina inställningar och återgå till Clock / Timers-alternativen. Tryck på “Return” -knappen flera gånger tills du stänger inställningsalternativen och återgår till huvud-TV-bilden.