Hur man tittar på vem en person följer på Tumblr

Som ett hybrid socialt medianätverk och bloggplattform skiljer Tumblr mellan de användare vars bloggar du följer och de användare som följer din blogg. Även om Tumblr inte visar någon av bloggrullarna som standard, har många Tumblr-teman möjlighet att konfigurera en layoutwidget som visar de bloggar som användaren följer. Plats för listan beror på bloggens integritetsinställningar och dess alternativ för temalayout.

Besök bloggen i din webbläsare direkt genom att klicka på användarnamnet på Tumblr-instrumentpanelen eller genom att skriva bloggens fullständiga URL i webbläsarens adressfält.

Rulla ner bloggens sidofält, om dess tema har en, och leta upp widgeten som visar listan över bloggar som användaren följer. Widgeten kan ha en titel som "People I Follow", eller så kan det bara vara ett rutnät med miniatyrer av bloggarnas användarikoner.

Bläddra till botten av bloggen om du inte ser en widget i sidofältet eller om bloggens layout inte har något sidofält. Vissa bloggteman låter användare visa widgets i sidfoten istället för sidofältet.

Tips

Tumblr-användare kan ha många bloggar, men bara ett primärt konto, och de kan bara följa andra bloggar med ett primärt konto. Om bloggen du tittar på är användarens sekundära konto kan användaren inte följa några bloggar med den och kommer inte att ha en widget som visar denna information.

Varningar

Vissa Tumblr-användare inaktiverar widgeten som visar bloggarna de följer eller använder teman som inte visar denna information.