Hur man laddar ner låtar på en iPod Shuffle

Även om iPod shuffle inte har en skärm som andra iPod-modeller, är metoden för att ladda ner låtar till din enhet samma som med andra enheter i iPod-familjen: du ansluter den till din dator och synkroniserar den sedan med ditt iTunes-bibliotek. Du kan antingen synkronisera din iPod automatiskt när du ansluter den till iTunes eller manuellt överföra valda låtar till enheten.

Automatisk synkronisering

Steg 1

Starta iTunes och anslut sedan din iPod till din dator med iPod: s USB-kabel.

Steg 2

Klicka på "iPod" -knappen längst upp till höger på iTunes-skärmen. Om du har anslutit två eller flera enheter till iTunes, klicka på "2 enheter" och välj sedan din iPod. ITunes visar iPod-sammanfattningsskärmen.

Steg 3

Klicka på knappen "Musik" och markera sedan kryssrutan "Synkronisera musik".

Steg 4

Välj ”Hela musikbiblioteket” för att synkronisera alla låtar varje gång du ansluter iPod till iTunes. Alternativt klickar du på alternativknappen “Valda spellistor, artister, album och genrer” för att välja den musik du vill synkronisera. Markera kryssrutorna för låtar och spellistor som du vill synkronisera automatiskt varje gång du ansluter iPod till iTunes.

Steg 5

Klicka på "Apply" för att starta synkroniseringen.

Klicka på ikonen "Mata ut" bredvid iPod när meddelandet "iPod Sync är klar" visas.

Manuell synkronisering

Steg 1

Starta iTunes och anslut sedan din iPod till din dator med iPod: s USB-kabel.

Steg 2

Klicka på "iPod" -knappen längst upp till höger på iTunes-skärmen. Om du har anslutit två eller flera enheter till iTunes, klicka på "2 enheter" och välj sedan din iPod.

Steg 3

Klicka på knappen "Sammanfattning" om iTunes inte automatiskt visar iPod-sammanfattningsskärmen och välj sedan "Manuellt hantera musik och videor."

Steg 4

Klicka på "På den här iPod" för att se låtarna som för närvarande är synkroniserade med enheten och klicka sedan på "Lägg till".

Steg 5

Dra låtarna du vill överföra till iPod från vänster sida av iTunes-fönstret till fönstret till höger och klicka sedan på "Klar".

Steg 6

Klicka på "Synkronisera".

Klicka på ikonen "Mata ut" bredvid iPod när meddelandet "iPod Sync är klar" visas.