Jämförelse av Verizon och U.S. Cellular

Verizon och U.S. Cellular är båda leverantörer av trådlösa tjänster som använder CDMA-teknik, vilket innebär att de inte använder SIM-kort för att ansluta telefoner till sina nätverk. Verizon är en rikstäckande operatör som erbjuds mest var som helst, medan U.S. Cellular erbjuds i ungefär hälften av USA. Varje företag erbjuder olika planer, telefoner och funktioner.

Individuella planer

Ingångsnivåplanen för U.S. Cellular möjliggör 200 minuters samtal per månad. U.S. Cellulars mest omfattande individuella plan är Single Line Premium Plus, som ger obegränsade minuter, obegränsad meddelandehantering och fem gigabyte data. Verizons plan på lägsta nivå ger 450 minuters samtal, medan deras individuella plan på högsta nivå erbjuder obegränsade minuter och meddelanden.

Familjeplaner

Den lägsta familjeplanen med U.S. Cellular är Family Basic, som erbjuder 900 minuter utan ytterligare funktioner. Den mest prisvärda planen är Family Premium Plus, som erbjuder obegränsade minuter, meddelanden, fem gigabyte data för varje linje och snabbare telefonuppgraderingar. Den grundläggande Verizon-familjeplanen ger 700 minuter och inga andra funktioner. Premiumplanen inkluderar obegränsat antal samtal och meddelanden.

Telefoner

Verizon började erbjuda Apple iPhone 4 i början av 2011. Telefonen har iTunes-mediaspelaren, en pekskärm och upp till 32 gigabyte lagringsutrymme. Andra högt rankade telefoner inkluderar 4G Internet-kompatibel HTC Thunderbolt och pekskärm Samsung Charge. HTC Desire och LG Optimus anses vara bland de fem bästa amerikanska mobiltelefonerna av CNET. Desire har en pekskärm och en 5,0 megapixelkamera, medan pekskärmen Optimus har en 3,2 megapixelkamera och Android-operativsystemet.

Andra skillnader

U.S. Cellular-kunder är inte skyldiga att underteckna ett nytt kontrakt (även med uppgraderingar på telefoner) när det ursprungliga kontraktet löper ut om de har en familjeplan. U.S.Cellular ger också poäng varje månad så att du kan lösa in dem för specialerbjudanden. Poängen varierar beroende på vilken plan du har. Verizons planer ackumulerar aldrig roaming- eller långdistansavgifter när de är i USA, medan U.S. Cellulars planer gör det.