Fantastiska Tumblr-teman som integrerar Flickr

Flera Tumblr-temautvecklare har införlivat Flickr-flöden i layoutmönster som kan installeras på dina nuvarande Tumblr-konton. Dessa teman finns antingen i Tumbrs gratis och premium Theme Garden eller på utvecklarens webbplats. Några av dessa teman lägger helt enkelt till en widget i din sidofältnavigering, medan andra visar en anpassningsbar mängd nya foton från din Flickr-ström.

Vätska

Detta färgglada tema av Pixel Union kan installeras gratis från deras Tumblr Theme-webbplats (länk i Resources). Du kan ändra bakgrundsbilden och färgerna i den här mallen, och den stöder ett brett utbud av tredjepartsflöden, inklusive Flickr, Instagram och Twitter. När du har installerat Fluid kan du länka det till ditt Flickr-konto genom att besöka sidan "Anpassa" från instrumentpanelen och sedan skriva dina Flickr-inloggningsuppgifter i motsvarande textrutor. Dina senaste foton visas i Flickr-flödet och du kan styra hur många foton som ska visas samtidigt.

Pierre

Detta är ett minimalistiskt Tumblr-tema skapat av utvecklaren mikedidthis. En enda licens kan köpas från Theme Forest-webbplatsen för 20 USD per december 2013 (länk i resurser). Flera bildströmstjänster kan anslutas till detta tema, inklusive Flickr och Instagram. Foton visas på enfärgad bakgrund. Som Fluid-appen kan du också definiera hur många Flickr-foton som visas på din Tumblr.

Cygnus

Detta är ett annat minimalistiskt tema med blockiga element. I stället för att visa upp flera Flickr-bilder är din ström begränsad till ett enda foto i taget. Detta foto visas i en sidofältwidget nära valfria Instagram- och Last.fm-flöden. Cygnus-temat kan köpas direkt från utvecklarens webbplats för $ 6,50 per december 2013 (länk i Resurser).

Öppning

Detta är en Premium-layout som kan köpas på temasidan Aperture Tumblr för $ 49. Aperture designades för att visa grafik specifikt, med funktioner som bildspel animationer, anpassade gallerier och rutnät för att visa upp illustrationer och fotografering. Flickr-foton är integrerade på "Om" -sidan, som låter dig visa upp en anpassad mängd av de senaste fotografierna. Andra sociala mediekonton, som Twitter och Instagram, kan länkas till sidan "Om".