Hur man överför bilder från en Samsung-konvoj till en dator

Du kan ta bilder med din Samsung Convoy-mobiltelefons integrerade 2-megapixelkamera, och du kan spara och ladda ner bilder på telefonen. Att snappa bilder kan vara en enkel och rolig aktivitet, men att flytta dessa bilder till din dator kräver lite mer finess. Du måste använda Allys USB-kabel och du behöver ett microSD-kort. Utan dessa är det nästan omöjligt att hämta dina foton.

Steg 1

Ladda ner Samsung Convoy USB-drivrutiner (länk i Resurser).

Steg 2

Sätt i ditt microSD-kort i gällande kortplats på konvojen.

Steg 3

Slå på telefonen och vänta tills startskärmen laddas.

Steg 4

Tryck på "OK" för att komma till menyn och tryck sedan på "5" på knappsatsen för att öppna Media Center.

Steg 5

Tryck på "2" för att öppna menyn "Bild och video". Tryck på "3" för att öppna "Mina bilder".

Steg 6

Välj den bild du vill överföra till datorn.

Steg 7

Tryck på höger funktionstangent "-" för att öppna menyn Alternativ och tryck sedan på "6" för att öppna menyn Hantera mina bilder.

Steg 8

Välj "Flytta" från menyn och tryck på "OK" för att överföra den valda bilden till microSD-kortet. Upprepa denna process efter behov för alla bilder som du vill överföra till datorn.

Steg 9

Återgå till startskärmen.

Steg 10

Anslut Samsung Convoy till din dator med telefonens USB-kabel.

Steg 11

Tryck på den röda knappen "Koppla bort" eller "Lägg på" om du uppmanas att starta Media Sync-läge. detta läge är endast för synkronisering av musik, inte bilder.

Steg 12

Tryck på "OK" och tryck sedan på "9" för att öppna menyn Inställningar och verktyg.

Steg 13

Tryck på "2" för Verktyg, följt av "8" för att aktivera USB Mass Storage-läge. Din dator visar en popup som bekräftar att en flyttbar disk har anslutits - det här är din telefon.

Steg 14

Klicka på "Öppna mapp för att visa filer" från snabbstartsprompten, eller välj telefonen från menyn Den här datorn; den är listad som en flyttbar enhet och tilldelas sin egen enhetsbokstav, till exempel F eller H.

Steg 15

Bläddra i mapparna och leta reda på dina bilder. De ska finnas i den översta nivån eller i en mapp märkt "Pics" eller "Pictures".

Kopiera bilderna från mappen och klistra in dem i en mapp på din dator. Dina bilder har överförts från Samsung Convoy till din dator.