Hur många kabelboxar tillhandahåller Comcast?

Comcast-nätverkets kabel-TV-tjänst kallas nu XFINITY TV. XFINITY-kabel levereras med tre olika typer av kabelboxar; standard eller grundläggande digital kabel, DVR och HD DVR. Digitalboxar krävs för att komma till Comcast digitala sökmenyn, filmer ON DEMAND och HD-kanaler.

Digital kabelbox

Den digitala kabelboxen är den nya standard- eller basboxen för Comcast-kabel. Det är inte DVR-kapabelt, men ger HD-kanaler. Digital kabel använder en koaxialkabel och komprimerar TV-signaler till data och överför den till din TV utan någon förlust av bildkvalitet eller ljud. Den digitala kabelboxen kallas också en digital omvandlarbox. Den innehåller en liten dator som bearbetar digitala kabelsignaler och skickar information tillbaka till signalbehandlingscentret så att du kan byta kanal och titta på filmer och program på DEMAND.

DVR-mottagare

DVR-mottagaren är en Comcast digital digitalbox som kan spela in och spela TV-program och filmer. Den kan lagra upp till 80 gigabyte eller 45 timmars grundläggande kabelprogrammering. Med DVR-mottagaren kan du spela in ett program och titta på en annan kanal, eller så kan du spela in två program medan du tittar på ett tidigare inspelat program. Den har standardinspelnings- och spelfunktionerna som låter dig pausa och spola tillbaka medan du tittar på live-TV. Du kan till och med programmera den för att spela in en hel serie eller säsong av dina favoritprogram så att du aldrig missar ett avsnitt.

HD DVR

HD DVR-digitalboxen har en högre lagringskapacitet på upp till 500 gigabyte. Det betyder att det kan spara 300 timmar standarddefinitionstelevision eller 60 timmar HD-tv. HD DVR har samma funktioner som DVR, med mer lagringskapacitet. Det är också aktiverat med Dolby Digital 5.1 Surround Sound för att ge dig den bästa ljudkvaliteten för att matcha din skarpa HD-bild på din TV.

3D digitalbox?

För närvarande finns det ingen speciell digitalbox för att spara 3D-kanaler som för standard- eller HD-TV. Om du har en TV som kan stödja och visa 3D-kanaler, kan du ansluta den till valfri Comcast-kabelruta som förser HD-kanaler med en HDMI-kabel.