Hur man aktiverar en förbetald Verizon-telefon som fortfarande är aktiv på ett befintligt konto (7 steg)

Det finns två allmänna typer av Verizon Wireless-telefonabonnemang: "prepaid" och "postpaid". Med förbetald tjänst betalar du för dina telefonsamtal i förväg. Verizon kontrollerar inte din kredit och du behöver inte förbinda dig till ett långsiktigt avtal med Verizon. Du betalar när du går. Med efterbetald tjänst förbinder du dig till ett långsiktigt avtal med Verizon och du betalar en månadsavgift för utvalda tjänster. Om du har en förbetald Verizon-mobiltelefon är det möjligt att uppgradera telefonens tjänst till en efterbetald plan. Det är också möjligt att lägga till den förbetalda telefonen till ett befintligt efterbetalt servicekonto.

Byt från förbetald till efterbetald tjänst

Steg 1

Slå * 611 på din Verizon trådlösa förbetalda telefon. Följ anvisningarna för att få telefonens kontosaldo.

Steg 2

Använd de återstående minuterna på ditt Verizon förbetalda konto.

Ring Verizons telesalgavdelning på 1-800-256-4646. Berätta för Verizons kundtjänst att du vill byta från Verizons förbetalda tjänst till Verizons månatliga efterbetalda tjänst. Kundtjänstrepresentanten utvärderar dina kvalifikationer för efterbetald service. Om du kvalificerar dig kommer representanten att gå igenom processen för att skapa ett efterbetalt konto.

Lägg till en förbetald telefon till ett befintligt efterbetalt konto

Steg 1

Slå * 611 på din Verizon trådlösa förbetalda telefon. Följ anvisningarna för att få telefonens kontosaldo.

Steg 2

Använd de återstående minuterna på ditt förbetalda konto från Verizon.

Steg 3

Ta bort telefonens batterilucka. Ta ut batteriet. Skriv ner "ESN" eller "MEID" nummer som är tryckt på etiketten inuti telefonens batterifack.

Kontakta Verizon Wireless kundsupportcenter (telefonnumret är tryckt på ditt Verizon Wireless faktureringsutdrag). Berätta för Verizons kundtjänst att du vill lägga till en förbetald Verizon-mobiltelefon till ditt efterbetalda servicekonto. Ha ditt Verizon Wireless-kontonummer till hands (det här numret skrivs också ut på ditt Verizon-trådlösa faktureringsutdrag) och den förbetalda telefonens "ESN" eller "MEID" -nummer finns tillgängligt. Du kommer att bli ombedd att tillhandahålla denna information. Kundtjänstrepresentanten leder dig genom processen att flytta den förbetalda telefonen till ditt efterbetalda konto.