Hur man kontrollerar textmeddelanden online med Verizon

Du kan kontrollera textmeddelanden online med Verizon om du använder Verizons dedikerade Verizon Messages-tjänst. Om du inte vill använda den här tjänsten kommer du att upptäcka att det finns andra alternativ för att kontrollera dina textmeddelanden på din dator.

Verizon-meddelanden (Meddelande +)

Verizon Messages, även känd som Message +, är en gratis SMS-tjänst som tillhandahålls av Verizon till sina abonnenter. Med Verizon Message + kan du visa textmeddelanden från flera enheter inklusive Android- och iOS-enheter samt Windows- och Mac-datorer. Du kan ställa in Message + genom att ladda ner appen på din telefon och logga in med dina Verizon-inloggningsuppgifter. Du kan sedan komma åt dina textmeddelanden på vilken annan enhet som helst genom att logga in med samma inloggningsuppgifter. Med Message + kan du också ringa och ta emot röstsamtal på en surfplatta och dela din nuvarande plats med andra.

Verizon iPhones & iMessage

Om du inte vill använda Verizon Message + på din iPhone kan du använda appen Meddelanden, ibland kallad iMessage, för att visa dina textmeddelanden från din iOS-enhet eller dator. Meddelanden är kompatibla med datorerna iPhone, iPad, iPod och Mac. Du kommer dock inte att kunna se dina iMessages från en Windows-dator, så om du inte har en Mac-dator kanske du vill använda Message + istället.

Med Meddelanden kan du skicka och ta emot texter över flera enheter. Du kan också ställa in inkommande samtal för att komma via iPhone: s FaceTime-tjänst så att dessa kan besvaras på din Mac-dator.

Verizon Android-enheter och appar från tredje part

Verizon Android-användare har alternativ utöver Message + -tjänsten. MySMS är en gratis sms-app som låter dig kontrollera och skicka textmeddelanden från din Android-telefon samt från vilken webbläsare som helst på din dator. MySMS erbjuder en betald uppgradering som gör att du kan schemalägga meddelanden som ska skickas vid en senare tidpunkt, säkerhetskopiera och återställa texter och synkronisera dina SMS-meddelanden till andra telefoner.

Ett annat alternativ är MightyText, som också är gratis och låter dig skicka och ta emot texter från din telefon såväl som din webbläsare.

Du kan också använda den kostnadsfria AirDroid-appen som gör att du kan synkronisera dina texter mellan din Android-telefon och din dator. AirDroid erbjuder en premiumtjänst som gör att du kan använda tjänsten på ett obegränsat antal enheter samt få obegränsad filöverföring och ett antal andra funktioner som inte är tillgängliga i den fria versionen av appen.

Pulse är ytterligare ett Android-appalternativ för att kontrollera textmeddelanden från din dator eller annan enhet. Som med MightyText och MySMS är Pulse tänkt att ersätta din nuvarande textapp. Du måste dock betala för premiumversionen av appen för att använda den för sms från din surfplatta eller dator.

Verizon-telefoner och sekundära nummer från tredje part

Ett sista alternativ att överväga för att kontrollera textmeddelanden från din dator är att använda ett sekundärt nummer och en app. Med ett sekundärt nummer är dina texter inte exklusivt knutna till din telefon, så du kan kontrollera dina texter från vilken enhet som helst. Google Voice är en gratis tjänst som erbjuder ett sekundärt nummer med sms-och samtalsfunktioner som kan nås från valfri webbläsare, iOS eller Android-enhet. Sideline och TextFree är två andra sekundära nummeralternativ från tredje part som är värda att överväga.