Så här ser du nyligen använda appar på iPhone (3 steg)

Din iPhones multitasking-funktioner gör det möjligt för dig att hålla flera applikationer öppna samtidigt utan att behöva vänta på att appar ska starta igen varje gång du byter till dem. Att gå tillbaka till din startskärm varje gång kan dock vara tidskrävande och irriterande, speciellt om du har många appar installerade. Öppna istället iPhones multitasking-fält för att se en lista över nyligen använda appar och växla snabbt mellan dem.

Steg 1

Tryck på "Hem" -knappen två gånger i snabb följd. Detta öppnar ett separat fält längst ner på skärmen och visar de fyra apparna du har använt senast. Om du har en app öppen när du gör det kommer den appen inte att tas med i listan.

Steg 2

Svep åt höger för att se fler appar. När du hittar appen du vill trycka på den för att växla till den - om du gör detta stängs fältet automatiskt. Om du ändrar dig om att byta till en annan app eller den app du vill ha inte finns i listan, tryck helt enkelt var som helst utanför fältet för att stänga den.

Tryck och håll på någon av apparna i baren tills ikonerna börjar jiggla och tryck sedan på minustecknet som visas i det övre vänstra hörnet på varje ikon för att ta bort den appen från listan. När du är klar trycker du på "Hem" -knappen för att återställa fältet till det normala eller knacka någonstans utanför det för att stänga det.