Så här ansluter du iMac till en TV trådlöst

Anslutning av TV och datorskärm är en enkel process att ta en A / V-kabel och skicka grafik och ljud från datorn för att visa den på TV: n. Att göra samma sak utan ledningar blir en mycket mer komplicerad uppgift. För att sända högkvalitativ bild och ljud trådlöst krävs särskilda konverteringar för att hålla informationen intakt och orörd. Genom att använda speciell hårdvara kan du enkelt ansluta din iMac till din TV och börja titta på filmer på nolltid.

Anslut den trådlösa omvandlarens VGA-kabel till din iMacs VGA-port. Anslut omvandlarens ände av VGA-kabeln till VGA-porten på sändarens baksida.

Anslut ljudkabeln till hörlursuttaget på din iMac och anslut de färgkodade A / V-kablarna i den andra till de färgade uttagen på sändarens baksida.

Sätt i strömkontakten i sändaren och anslut den andra änden till en närliggande strömförsörjning. Försök att använda det närmaste uttaget möjligt för att undvika efterföljande ledningar.

Starta din iMac och slå på programmet som du vill titta på på TV: n.

Ändra ingångskanalen på din TV från fjärrkontrollen tills du ser bilden från iMac. Beroende på din TV kan kanalen kallas "Hjälp", "Videoingång 1" eller "Komposit".

Tips

Du kan använda de flesta trådlösa omvandlare sändare upp till 150 meter från TV: n.

Varningar

Köp inte en omvandlare utan att se till att den är Mac-kompatibel, annars kan du inte överföra någon bild till din TV.