Så här hittar du e-postadressen till ett YouTube-konto

YouTubes plattform tillåter användare att ladda upp videor direkt på sin webbplats på olika sätt. Användare kan antingen använda ett webbformulär för att ladda upp videofiler som är lagrade på sina hårddiskar eller spela in livevideor med hjälp av webbkamerorna på sina datorer, till exempel. Eftersom många mobila enheter också har videoinspelningsfunktioner, tillåter YouTube sina användare att ladda upp videor direkt från sina mobila enheter. För att göra det måste du först hitta din unika e-postadress till YouTube som du kan skicka videofilerna till på din telefon.

Steg 1

Logga in på ditt YouTube-konto.

Steg 2

Klicka på den nedåtpekande pilen bredvid din profilbild längst upp till höger på skärmen. Inställningsmenyn expanderar under det övre fältet.

Steg 3

Klicka på länken "YouTube-inställningar" i avsnittet YouTube på den utvidgade menyn för att navigera till översiktssidan för dina YouTube-kontoinställningar.

Leta reda på din unika e-postadress bredvid avsnittet "Mobiluppladdningar" mitt på sidan. Den visas som en unik rad med alfanumeriska tecken följt av "@ m.youtube.com."