Kabelkrav för kabelanslutning till Internet

Kabeldragningskraven för kabel för bredband är desamma oavsett tjänsteleverantör. Denna kabeldragning är en del av alla moderna nätverk ryggraden, alla med sina specifika uppgifter. Olika typer av kablar tilldelas för att ansluta omkopplare, routrar och modem inom kabelns internet-system. Dessutom används sekundära kablar för att ansluta datorer till varandra och komplettera nätverkskopplingsschemat.

RG-11

RG-11 är en tjock, relativt flexibel kabel som kan bära bredbandsinternet-signaler hundratals fot med minimal förlust. Kontaktdonen på RG-11 är större än de vanliga "F" -beslagen som finns på kabelmodem. I kombination med den mindre än vänliga flexibilitetsnivån är RG-11 perfekt för att springa från fördelningsboxen utanför till ditt hem.

RG-6

Häftklammern för alla kabelbredbandsinternet, RG-6, överför signalen till kabelmodemet. Övertagandet för RG-11 som transporterar matningen till strukturen gör RG-6s ökade flexibilitet, mindre storlek och robusta signalbärkapacitet perfekt för installationen. Dessutom kan RG-6 enkelt delas, vilket gör det enkelt för dig eller en installatör att skicka bredbandsinternet en riktning, och högupplöst kabel-tv en annan, om din prenumeration stöder detta.

Ethernet

Ethernet-kablar är tunna, tvinnade kablar med spärrkontakter. På samma sätt som en stor telefonkabel, fäster dessa kablar från modemet till en router eller switch. Ethernet-ledningar är den slutliga anslutningen mellan dessa enheter till datorer, bärbara datorer och andra nätverksenheter som videospelkonsoler. Ethernet-kablar finns i avskärmade och oskärmade versioner, valda baserat på mängden elektromagnetisk eller radiofrekvent störning som genereras från växelströmsledningar eller annan elektronik.

Crossover-kablar

Dessa enheter ser utåt som Ethernet-kablar, med två av de tvinnade paren inverterade internt. Syftet med detta är att direkt ansluta två datorer i ett bredbandsnät utan behov av omkopplare. Två datorer överför data direkt, delar lagring och anslutna kringutrustning.