Hur man flyttar filer till en iPhone via en USB-kabel

IPhone är en mobiltelefon från Apple. Den har en multitouch-skärm, visar foton och böcker, spelar musik och videor och kör spel och applikationer. Du kan använda iPhone för att ta bilder och filmer och ansluta till Internet via Wi-Fi eller ett mobilt datanätverk. Om du har filer på din dator som du vill använda på din iPhone kan vissa filtyper flyttas till iPhone via en USB-kabel.

Steg 1

Starta iTunes, det kostnadsfria programmet från Apple som du använder för att hantera din iPhone.

Steg 2

Anslut den ena änden av den medföljande USB-kabeln till iPhone och anslut den andra änden till en USB-port på din dator. IPhone visas i den vänstra rutan i iTunes-fönstret.

Steg 3

Klicka på ikonen för iPhone och klicka sedan på fliken "Sammanfattning" i iTunes-fönstret. Klicka på "Hantera musik och videoklipp manuellt" och klicka sedan på "Använd" om du vill förhindra att iTunes automatiskt synkroniserar innehåll till iPhone. När du ställer in iTunes för att manuellt hantera dina filer kan du välja vad du vill flytta till iPhone via USB-kabeln.

Steg 4

Klicka på en spellista i ditt iTunes-bibliotek för att visa låtar i fönstret och dra dem från iTunes-biblioteket till ikonen på din iPhone. De kommer att kopiera till iPhone. Klicka på "Filmer", "TV-program" "Podcasts", "" Böcker "eller" Appar "under" Bibliotek "i den vänstra rutan och dra sedan objekt från dessa kategorier som du laddade ner från iTunes Store till iPhone-ikonen för att kopiera över USB-kabeln.

Steg 5

Klicka på "Böcker" under "Enheter" i den vänstra rutan. Dra en PDF-bok från en mapp på din dator till iTunes-fönstret för att kopiera den till din iPhone, som du kan läsa med den gratis iBooks-appen (se Resurser).

Klicka på iPhone-ikonen och klicka sedan på "Foton" i iTunes-fönstret. Klicka på kryssrutan bredvid "Synkronisera foton" och välj sedan en mapp på din dator från rullgardinsmenyn. Du kan också använda rullgardinsmenyn för att välja foton från iPhoto eller Aperture på en Mac och från Adobe Photoshop Elements 8.0 eller senare på en dator. Klicka på "Alla mappar" eller "Valda mappar" och klicka sedan på "Synkronisera" för att flytta foton från din dator till iPhone.