Hur man ser ett kvarvarande iTunes-saldo

Du kan kontrollera saldot på ditt iTunes-konto via iTunes på din dator eller via en iOS-enhet. Både iTunes-skrivbordsklienten och iTunes Store-appen på iOS kommer att be dig om ditt Apple-ID och användarnamn innan ditt saldo visas. Observera att om din iTunes-saldo för närvarande är noll, visas inget på någon av platserna.

ITunes-programvara

Om du har iTunes installerat på din Windows- eller Mac-dator kan du klicka på "iTunes Store" -knappen i iTunes och ditt saldo visas högst upp på butiksidan bredvid din registrerade e-postadress. Om du ännu inte har loggat in i butiken klickar du på "Logga in" och anger ditt Apple-ID och lösenord. Välj din e-postadress för att se mer information om ditt konto, inklusive de registrerade betalningsmetoderna.

På en iOS-enhet

För att kontrollera ditt iTunes-saldo på iOS, tryck på "iTunes Store" på startskärmen och bläddra sedan ner på förstasidan till botten för att se ditt Apple-ID och ditt nuvarande kontosaldo. Om du ännu inte har loggat in med ditt Apple-ID och lösenord, tryck på "Logga in" för att ange dina kontouppgifter. Du kan också se ditt nuvarande saldo genom att trycka på Apple ID-länken i avsnittet "iTunes & App Store" i appen Inställningar.