Hur man stoppar bländning på en iPad

Med Apples iPad är mobil dator en bris. Från praktiskt taget vilken plats som helst kan användare surfa på nätet, kontrollera e-post och uppdatera olika sociala nätverkskonton. Men om du har en förkärlek för att använda din iPad i solljus eller starkt upplysta områden har du utan tvekan märkt att surfplattans skärm är mottaglig för bländning. Lyckligtvis finns det ett antal enkla steg du kan ta för att se till att din iPad-upplevelse är helt bländfri.

Steg 1

Avstå från att använda din iPad direkt under en ljus ljuskälla. Om du till exempel ofta tittar på surfplattan under en lampa, stänger du helt enkelt av lampan eller minskar dess ljusstyrka. För detta ändamål kan det också vara användbart att använda glödlampor med lägre effekt runt ditt hem eller kontor. Dessutom, när du använder din iPad utomhus, bör du söka efter skuggade områden.

Steg 2

Placera ett antireflexskydd över din iPad-skärm. Dessa omslag kan köpas direkt från Apple eller tredjepartsföretag som Speck och ScreenGuardz. Att utrusta din iPad med ett skärmskydd säkerställer att din mobila datorupplevelse är bländningsfri, oavsett vart du går. Som en extra bonus skyddar dessa omslag enhetens skärm från fingeravtryck som är pekskärmssökning.

Steg 3

Utrusta din iPad-skärm med en antireflexfilm. Dessa filmer fungerar i princip som stora skyddsdekaler som enkelt kan fästas på enhetens skärm och skalas av. Även om antireflexfilmer tenderar att vara lite billigare än skärmomslag, kan du bara fästa dem på din skärm och ta bort dem så många gånger innan deras klibbighet försvinner.

Använd glasögon utrustade för att bekämpa bländning. Många populära glasögonhandlare säljer linser som är utformade för att eliminera bländning. Detta omfattar inte bara standardlinser heller. Anti-reflex solglasögon kan vara ett ovärderligt verktyg när det gäller användning av iPad utomhus.