Hur man skriver fetstil i Craigslist

Med ett enkelt knep för webbprogrammering kan du förbättra din Craigslist-annons genom att använda en fet effekt på vilket ord eller fras som helst i ditt inlägg.

Fet din text

Hitta ett ord eller en fras som du vill fetstil i din Craigslist-annons och klistra in före texten och efter texten. Till exempel, om du fetstil frasen "myntvillkor", kommer den att visas som följer: mint skick. De och HTML-taggar ber webbläsare att fetstil text som visas mellan de två taggarna. Använd denna teknik för att djärva så många ord eller fraser som du vill i en Craigslist-annons. Förhandsgranska din annons innan du publicerar för att se till att du skrev och taggar korrekt.

HTML-begränsningar

Från och med november 2013 stöder Craigslist inte längre några andra HTML-taggar för inlägg i bostads- och försäljningskategorierna. Dessa taggar - center, span, div, tabell, img, font och a - gav möjlighet att formatera annonser på avancerade sätt. Ett meddelande varnar dig för att inte använda dessa taggar om du publicerar i kategorin försäljning eller bostäder.