Hur man använder Blogger på iPad

Blogger, även känd som Blogspot, är en bloggplattform som ägs av Google som låter dig publicera bilder, videor och text online. Varje Blogger-konto kan nås med ett användarnamn och lösenord för ett Google-konto. Blogger på iPad är en enkel app som låter dig komma åt dina tidigare blogginlägg och publicera nya från din surfplatta. Även om du inte kan lägga till videor direkt från iPad kan du inkludera bilder, taggar och platsinformation när du publicerar ett inlägg. Du kan också komma åt och redigera gamla inlägg från din iPad.

Steg 1

Tryck på ikonen App Store på din iPad för att öppna App Store. Sök efter "Blogger" och tryck på "Ladda ner" för att installera gratisappen. Ange ditt Apple-ID och lösenord om du uppmanas till det.

Steg 2

Tryck på Blogger-ikonen för att öppna appen.

Steg 3

Tryck på "Logga in" och ange användarnamn och lösenord för ditt Google-konto för att komma åt dina bloggar. Om du har mer än en, tryck på den du vill använda.

Steg 4

Tryck på pennikonen för att skapa ett nytt blogginlägg. Skriv in textrutorna för att inkludera en titel, brödtexten och taggarna.

Steg 5

Tryck på kameraikonen för att ta ett foto att lägga till eller på bildikonen för att lägga till en bild som redan finns på din iPad.

Steg 6

Tryck på kompassikonen för att ställa in en plats för ditt blogginlägg.

Steg 7

Tryck på knappen "Publicera" längst upp till höger för att publicera ditt inlägg. Klicka på "Publicera" igen från popup-dialogrutan.

Tryck på titeln på ett blogginlägg på huvudbloggarskärmen för att göra ändringar från din iPad. Klicka på "Redigera", "Visa" eller "Ta bort" från menyn som öppnas.