Instruktioner för iPhone-trevägssamtal

En av iPhone-funktionerna är alternativet att ringa ett trevägssamtal - även kallat ett konferenssamtal - som låter dig prata med två personer från olika telefonnummer samtidigt. Om du behöver prata med flera vänner samtidigt för att planera en fest eller flera anställda på din arbetsplats, tillåter ett trevägssamtal alla att höra och prata med varandra i samma samtal. Att ringa ett trevägssamtal på iPhone liknar det att ringa ett vanligt samtal. Alla iPhone 4S-modeller kan ringa ett konferenssamtal, men endast GSM iPhone 5-modellerna kan delta i konferenssamtal. Fråga med din mobilleverantör om din plan tillåter konferenssamtal.

Steg 1

Tryck på applikationen "Telefon" på din iPhones startskärm.

Steg 2

Tryck på den första kontakten som du vill ringa och tryck på hans telefonnummer eller välj en person från din favorit- eller senaste lista. Om telefonnumret inte är en av dina kontakter, tryck på "Knappsatsen" och slå ett nummer.

Steg 3

Vänta tills det första samtalet kopplas upp och tryck sedan på "Lägg till samtal".

Steg 4

Tryck på den andra kontakttrycket eller ange hans telefonnummer.

Tryck på "Slå samman samtal". De två separata samtalen smälter samman till ett trevägssamtal som du och båda deltagarna ska prata med varandra på samma samtal.