Min Outlook-e-post kan inte skriva ut en delmemostil

Du kan felsöka dina partiella memo-utskriftsproblem i Microsoft Outlook genom att öppna utskriftsalternativen för e-post. Ställ in papperstyp och pappersstorlek i utskriftsdialogrutan för memoformat till standardalternativen för att undvika utskriftsfel. Använd de inbyggda marginalalternativen istället för att skapa en partiell memo-utskriftsstil.

Alternativ för Outlook-utskrift

Outlook låter dig ställa in stilar för att skriva ut din e-post, kalender och kontaktinformation i ett visst format. Formatalternativen inkluderar teckensnitt, textstorlek, textfärg, bakgrundsfärg och layout. Varje kategori av Outlook innehåller ytterligare formateringsalternativ. Du kan till exempel välja att skriva ut din kalender som ett enda kalenderdatum, en arbetsvecka eller en hel månad. Du kan anpassa några av utskriftsalternativen i dialogrutan Skriv ut.

Memo Style

Standardutskriftsstil för Outlook är memostilen, som skriver ut din e-post på ett vanligt papper på 8,5 tum-11 tum och använder samma teckensnitt, formatering och layout som visningsalternativen. Visa alla tillgängliga utskriftsstilar genom att öppna e-postmeddelandet och klicka på fliken "Arkiv" i menyfliksområdet högst upp på sidan. Klicka på "Skriv ut" och visa stilförteckningarna under "Inställningar".

Ny utskriftsstil

Outlook erbjuder alternativ för att anpassa dina e-postutskriftsinställningar. Ändra standardutskriftsformatet för memo genom att skapa en ny stil. Öppna e-postmeddelandet, klicka på fliken "Arkiv" i menyfliksområdet och välj "Skriv ut". Klicka på "Utskriftsalternativ" för att öppna e-postspecifika utskriftsinställningar. Klicka på "Definiera stilar" och välj "Kopiera" för att skapa en ny e-postutskriftsstil. Skriv ett beskrivande namn som "Partial Memo" i textrutan "Style Name" högst upp på sidan.

Delvisa memoinställningar

Definiera "Partial Memo" -stilen som ska skrivas ut på en del av sidan genom att ändra marginalerna. Klicka på fliken "Papper" i dialogrutan för stil och ändra nedre marginalen till rätt inställning. Om du till exempel vill att ditt partiella memo ska ta upp hälften av sidan skriver du siffran 6 i textrutan "Nederst". Skriv in lämpligt marginalutrymme i de nedre, övre, vänstra eller högra textrutorna.