Hur placerar du musik på en iPod Classic?

En iPod classic har tillräckligt med lagringsutrymme för att tillfredsställa nästan alla musikälskare. Enheten rymmer över 40 000 låtar och kan också innehålla filmer, bilder och spel. IPod har inga låtar, så för att börja lyssna måste du överföra musik från din dator till iPod classic med iTunes.

Steg 1

Öppna iTunes. Om det inte finns några låtar i ditt bibliotek måste du ladda ner låtar via iTunes-biblioteket eller dina CD-skivor.

Steg 2

Anslut din iPod classic till din dator med iPod: s USB-kabel.

Steg 3

Klicka på iPod-ikonen som visas på skärmens vänstra sida. Välj "iPod-alternativ". Här har du möjlighet att välja att manuellt hantera din musik, vilket gör att du kan överföra handplockade låtar från ditt bibliotek till din iPod, eller att använda automatisk synkronisering, som omedelbart lägger till alla låtar i ditt bibliotek till din iPod.

Steg 4

Klicka på låten i biblioteket som du vill lägga till i din iPod classic om du väljer "manuellt hantera musik". Om du vill lägga till flera låtar samtidigt håller du ner "Ctrl" -tangenten medan du klickar på låtarna. Om du väljer automatisk synkronisering väntar du bara på att alla dina låtar i biblioteket ska överföras till din iPod.

Dra de markerade låtarna till en av de färdiga spellistorna på din iPod eller skapa dina egna genom att välja "+" -ikonen längst ned till höger på skärmen. Den nya "namnlösa spellistan" kan döpas om genom att klicka på titeln en gång och skriva in en ny titel.