Hur lägger jag till MP3-musik i en YouTube-video?

Att lägga till musik kan ge underhållningsvärde till alla YouTube-videor. Professionella filmskapare spelar inte musik när de spelar in video. De lägger till det efter att videon har tagits under redigeringsprocessen. Du kan lägga till MP3-musik till din nästa YouTube-video med videoredigeringsprogramvara i några steg.

Steg 1

Öppna ditt videoredigeringsprogram. För Mac kommer iMovie i iLife-sviten. För Windows kan du ladda ner Windows Live Movie Maker om den inte redan är installerad på din dator. Mer avancerad programvara för videoredigering finns att köpa, men den kostnadsfria programvaran fungerar bra.

Steg 2

Importera din video till redigeringsprogramvaran. Den fria programvaran gör det enkelt genom att söka efter dina videor. För iMovie, klicka på "Arkiv" -menyn och klicka på "Importera". Du kan lägga till video från din Mac eller från en kamera. Klicka på knappen "Lägg till video" i hemverktygsfältet i Windows Movie Maker. Med filmenyn och väljer "Importera från enhet" kan du lägga till video direkt från en kamera.

Steg 3

Redigera din programvara. Om du vill lägga till klipp tillsammans, trimma sektioner eller ändra andra funktioner, gör det innan du lägger till musik. Du vill låta musiken passa videon, inte videon passa musiken.

Steg 4

Lägg till musik i din video. Klicka på Arkiv-menyn och sedan på "Musik och ljud" i iMovie för att välja MP3 som du vill lägga till. I Windows Movie Maker väljer du knappen "Lägg till musik" i hemverktygsfältet.

Steg 5

Redigera din musik. Beskär och ordna musiken med din video. Båda programvaruversionerna har ljudredigeringsfunktioner.

Lägg upp din färdiga video på YouTube. Du kan spara en fil och ladda upp den med en webbläsare, eller så kan du använda den automatiska uppladdningen som ingår i iMovie eller Windows Movie Maker. Auto-loader är ett knapptryck för att få videon publicerad direkt på ditt YouTube-konto.