Hur man kontrollerar antalet textmeddelanden på Verizon

Med din Verizon Wireless-telefon kan du ibland tveka att skicka ett sms eftersom du inte vet hur många du har kvar. Verizon Wireless erbjuder en obegränsad dataplan, men om du inte prenumererar på den får du använda ett visst antal textmeddelanden varje månad. Om du överskrider detta antal textmeddelanden från och med 2011 debiteras du ytterligare 20 cent per meddelande som du skickar eller tar emot. För att förhindra extra avgifter är det möjligt att kontrollera mängden textmeddelanden du har använt och hur många du har kvar.

Steg 1

Slå på din Verizon Wireless-mobiltelefon. Tryck på "# 3282" på huvudmenyn.

Steg 2

Tryck på knappen "Skicka". Lyssna på det automatiska meddelandet för att höra hur många texter du har använt den här månaden och hur många du har kvar att använda.

Steg 3

Kontrollera din textanvändning från en dator om du inte har tillgång till din mobiltelefon. Öppna en webbläsare och gå till Verizon Wireless-webbplatsen.

Logga in på ditt konto, klicka på "Data" och rulla ner för att se din dataanvändning, inklusive antalet textmeddelanden som används och antalet som återstår.