Så här rensar du en Logitech Harmony universell fjärrkontroll (9 steg)

Logitechs Harmony-serie av universella fjärrkontroller gör det möjligt för användare att styra flera elektroniska enheter och erbjuda avancerad funktionalitet. Tekniskt kunniga konsumenter uppskattar deras förmåga att kombinera timers och förprogrammerade nyckelsekvenser för att utföra komplicerade operationer genom att trycka på en enda knapp. Det finns tillfällen när det är bekvämare att återställa en Harmony till fabriksinställningarna än att omprogrammera den. Du kanske har bytt ut dina A / V-komponenter, till exempel, köpt en begagnad Harmony med någon annans programmering eller så kan fjärrkontrollen inte fungera. Återställningen varierar mellan olika modeller.

Harmony Touch

Steg 1

Tryck på "Inställningar" på fjärrkontrollens pekskärm.

Steg 2

Tryck på "Fjärrkontroll" och sedan på "Återställ". På bekräftelseskärmen som öppnar granskar du varningen om att allt ditt personliga innehåll raderas om du fortsätter.

Tryck på "Återställ" längst ned till höger på pekskärmen för att slutföra återställningsprocessen.

Andra Harmony-fjärrkontroller

Steg 1

Ta bort ett batteri från din Harmony 600, 700, One eller de flesta andra modeller.

Steg 2

Håll ner "Allt av" eller strömbrytaren och byt ut batteriet. Modeller med skärm visar ett meddelande om att fjärrkontrollen har gått in i säkert läge. På modeller utan skärm blinkar LED-indikatorlamporna tre gånger, pausar och upprepar.

Synkronisera fjärrkontrollen till din dator med Logitechs programvara, om så önskas. Annars skapar du en ny profil i din programvara och börjar programmera nya enheter.

Använda MyHarmony

Steg 1

Anslut din Harmony-fjärrkontroll till datorn. Vissa modeller har en dockningshållare som förblir ansluten till din dator, medan andra inkluderar en USB-kabel för överföring av data.

Steg 2

Logga in på ditt MyHarmony-konto.

Ta bort alla dina sparade aktiviteter och klicka sedan på "Synkronisera" för att uppdatera fjärrkontrollens minne.