Hur man konfigurerar Magic Jack för att använda datorns headset

Magic Jack är en billig telefontjänst som låter dig få telefontjänster via bredbandsanslutningen på din dator. Magic Jack ger dig möjlighet att konfigurera tjänsten med traditionella telefoner eller att konfigurera den så att du kan prata via din dator.

Sätt i Magic Jack-dongeln i en tillgänglig USB-port på din dator. Se till att den fungerar ordentligt.

Anslut din mikrofon eller headset till din dator. Magic Jack-telefontjänsten fungerar bra oavsett om du använder datorhögtalarna och en mikrofon eller ett headset. Om du vill att din konversation ska förbli privat är det bäst att använda headsetet.

Klicka på "Meny" -ikonen högst upp på Magic Jack-gränssnittsskärmen och välj det första alternativet "Byt till headset." Om du klickar på menyalternativet och det första alternativet är "Byt till telefon", gör inte någonting, din Magic Jack är redan redo konfigurerad för att tala via hörlurar.

Testa Magic Jack-anslutningen. Ring någon för att se om det fungerar.

Justera mikrofon- och högtalarvolymen vid behov under ditt testsamtal. Klicka på "Meny" -ikonen igen och välj "Volym- / headsetkontroll" för att anropa volymkontrollfönstret. I alternativet "Välj din enhet", se till att "Headset / Övrigt" är valt och skjut kontrollerna "Högtalare" och "Mikrofon" för att justera volymen.

Varningar

Om du har konfigurerat Magic Jack för ditt headset hör du inte det ringer om du går bort från din dator om du inte har ställt in volymen för att gå igenom högtalarna.

Objekt du behöver

  • Mikrofon

  • Headset