Hur man laddar ner Uconnect-telefonboken

Slå valfritt nummer i din mobiltelefonbok utan att någonsin röra vid din telefon med Uconnect. Chrysler utvecklade Uconnect för att synkronisera sina fordon med din mobila enhet så att du kan nå någon av dina kontakter med röstaktiverade, handsfree-kommandon. "Telefonboknedladdning" är ett Uconnect-alternativ för att ladda ner upp till 1000 kontakter från upp till 10 mobiltelefoner. Kontakter laddas ned automatiskt och uppdateras varje gång telefonen är i bilen. För att använda Uconnect, para ihop telefonen med bilen med Bluetooth. När du har parat ihop Uconnect med en telefon förblir de automatiskt synkroniserade.

Steg 1

Sätt fordonet i Park. Du kommer inte att kunna komma åt installationsmenyn om du inte är i Park.

Steg 2

Tryck på ikonen "Telefon" på skärmen. En popup kommer att fråga: "Ingen telefon ansluten. Vill du para ihop en telefon?" Välj "Ja".

Steg 3

Öppna Bluetooth-inställningarna på din mobiltelefon. IPhone-användare går till "Inställningar" och trycker på "Bluetooth". Flytta skjutreglaget till "På". Android-telefonanvändare trycker på ikonen "Inställningar" och sedan på "Trådlöst och nätverk" för att skjuta Bluetooth-skjutreglaget på. Enheten och bilen går in i skanningsläge. Du ser skärmen "Vänta" på båda.

Steg 4

Ange PIN-koden för Bluetooth-parning som visas på din bilskärm i PIN-fältet för parkoppling på din telefon. Telefonen är nu ihopkopplad med Uconnect. Din bilskärm frågar om du vill göra detta till din favorittelefon. Välj "Ja" eller "Nej." Telefonboken laddas ned automatiskt när telefonerna är ihopparade.

Lägg till ytterligare telefoner om det behövs. På fliken "Telefon" i din bildskärm väljer du "Inställningar" och sedan "Telefon / Bluetooth". Välj "Lägg till enhet" och följ samma parningssteg som den första telefonen. Upprepa detta för upp till tio enheter.