Så här skickar du en bild till Facebook via ett textmeddelande

De flesta mobiltjänstleverantörer stöder MMS, så att du kan skicka meddelanden som innehåller multimediainnehåll från din mobiltelefon till ett telefonnummer eller e-postadress. Multimediainnehåll kan innehålla text, videor, foton eller ljudklipp. Med Facebooks e-postadress kan du skicka innehåll till din Facebook-tidslinje genom att skicka bilagor till en e-postadress. Med din mobiltelefon kan du skicka ett foto till din post-per-e-postadress via MMS. När Facebook har fått meddelandet skickar det ditt foto till ditt Facebook-tidslinje- och mobiluppladdningsalbum - enligt ditt Facebook-konto sekretessinställningar.

Steg 1

Logga in på ditt Facebook-konto (länk i Resurser).

Steg 2

Klicka på ikonen "Inställningar" på Facebook-fältet och klicka sedan på "Kontoinställningar" för att öppna sidan Allmänna kontoinställningar.

Steg 3

Klicka på "Mobil" i sidofältet för att öppna sidan Mobilinställningar. E-postadressen bredvid e-postadress kan användas för att skicka bilder till din Facebook-tidslinje.

Steg 4

Skriv ett nytt textmeddelande på din mobiltelefon.

Steg 5

Ange din Facebook post-per-e-postadress i det nya meddelandets telefonnummer eller adressfält.

Steg 6

Bifoga bilden som du vill skicka till Facebook till meddelandet.

Steg 7

Ange en bildtext för fotot i textmeddelandet om du vill.

Skicka meddelandet och visa ditt Facebook-tidslinje- och mobilöverföringsalbum för att hitta det foto du skickade till Facebook.