Den bästa mobiltelefonleverantören för personer med dålig kredit

Människor med dålig kredit är inte utan val när det gäller att köpa mobiltelefoner. Du kan gå förbetalt och välja bland de bästa företagen, de bästa planerna och telefonerna med alla de senaste apparna och funktionerna. Bäst av allt, förskottsbetalning håller din budget låst. Handla noggrant. Granska och jämför planinformation helt.

Boost Mobile

Boost Mobile rankades som nummer ett i den totala kundnöjdheten av JD Power och Associates i företagets "2011 Wireless Non-Contract Customer Satisfaction Index Study." Boost är ett val för dem som behöver en “rik” mobilupplevelse, laddad med funktioner som textmeddelanden, Internet och nedladdningar. Förbetalda planer är raka framåt, med prat på 10 cent per minut och internetåtkomst för 35 cent per dag. Boost erbjuder också obegränsade planer, från $ 50 per månad.

Tracfone, Net 10, Straight Talk

Tracfone vann första plats i PC Magazines "Readers Choice Awards 2010." Tracfone är moderbolaget för Straight Talk och Net 10. Från och med juni 2011 tillhandahåller Tracfone incitament som "Double Minutes for Life" -kortet till 50 $. Varje gång du fyller på dina minuter får du dubbla minuter.

Net 10 gör det enkelt att räkna ut priser. Alla samtal (oavsett tid eller dag) debiteras till ett fast pris på 10 cent per minut. Net 10 passar bäst för dem som inte ringer många och i grunden använder en mobiltelefon för snabba samtal och nödsituationer.

Straight Talk-planer börjar runt $ 30 per månad och ger dig 1000 samtalsminuter per månad. 1 000 text- eller multimediameddelanden; datalagring och 411 åtkomst. Du kan uppgradera och få obegränsad röst, data och meddelanden för 45 USD per månad.

Metro PCS

Utforska Metro PCS om du behöver mobiliteten hos en mobiltelefon utan att behöva kreditkolla. Metro PCS fick fyra stjärnor (max är fem stjärnor) i total kundtillfredsställelse av JD Power & Associates 2011. Metro PCS erbjuder schablonpriser för förbetalda mobiltelefoner så att användare inte behöver oroa sig för att ta slut på minuter. Från och med juni 2011 var planen med lägsta ränta 40 USD per månad. Enligt denna plan får samtalare obegränsat lokalsamtal och fjärrsamtal, obegränsad textmeddelanden, bildmeddelanden och flera ytterligare funktioner. Du kan till och med få ett Metro PCS förbetalt VISA-kort för att ställa in räkningar för automatisk betalning och ha och använda kortet som betalkort.

Lifeline Wireless Services

Lifeline trådlös tjänst är ett val för låginkomsttagare med dålig kredit. Livlinjetjänster började som ett partnerskapsprogram mellan FCC och stora telekommunikationsföretag för att göra telefonåtkomst (trådlös och "fast") tillgänglig, oavsett inkomst och kreditstatus. Stater reglerar individuellt sitt eget program. Användare får dock vanligtvis upp till 250 lediga minuter och får en gratis telefon. Generellt sett kan din hushållsinkomst inte överstiga 14 702 USD för en familj på en, eller 50 801 $ för en familj på åtta för att kvalificera sig för Lifeline. Två företag som fokuserar på att marknadsföra Lifeline-tjänster är Assurance Wireless och Reachout Wireless. Försäkringspartner med Virgin Mobile för att tillhandahålla telefoner och tjänster. Reachout samarbetar med flera telefonleverantörer, inklusive Motorola, Nokia och Palm.