Hur man ansluter en extern hårddisk till en DirecTV DVR

Om du lägger till en extern hårddisk i din DirecTV digitalvideobandspelare kan du öka enhetens lagringskapacitet, så att du kan spela in fler av dina favoritprogram och lagra utrymmeskrävande HD-programmering för senare visning. Tyvärr kan inte alla DirecTV DVR använda en extern hårddisk; Du kan bara ansluta en extern hårddisk till din enhet om du har en R22 DirecTV Plus DVR eller HR20 DirecTV Plus HD DVR. Modellnumret för din enhet finns på den lilla dörren på mottagarens framsida.

Steg 1

Koppla bort DVR från strömförsörjningen och leta reda på porten märkt "SATA" på enhetens baksida.

Steg 2

Anslut eSATA-kabeln till baksidan av din DVR och sätt sedan in den motsatta änden av kabeln i SATA-porten på den bärbara hårddisken.

Steg 3

Anslut hårddisken till en strömförsörjning och slå på den. Det kan ta flera ögonblick innan hårddisken börjar snurra. Många eSATA-hårddiskar kan drivas med USB eller en extern strömförsörjning.

Anslut din DVR och tryck på "Power" -knappen för att starta omstartsprocessen. När den har startats om kommer DVR automatiskt att upptäcka den nya hårddisken och använda den som primär lagringsenhet.