Vilka program är förinstallerade på HP-datorer?

Hewlett-Packard-datorer, både stationära och bärbara modeller, levereras förinstallerade med en mängd olika program. En del är programvara från tredje part och en del är HP: s egen. Dessutom ingår en del av det (som Windows-operativsystemet) alltid och en del av det är ägarens val när det gäller installationsnivån. Den senare kan ge betydande besparingar över att köpa programvaran på egen hand.

HP-programvara

HP laddar flera av sina program på var och en av sina nya datorer. Denna programvara inkluderar HP Wireless Assistant, HP Games Powered by Wild Tangent, HP Photo Creations, HP Power Manager, HP Recovery Manager, Sun Java, HP Advisor och HP Set Up.

Programvara från tredje part

Alla HP-datorer laddas också automatiskt med de fullständiga versionerna av Adobe Acrobat Reader och Adobe Flash. Om du känner till den exakta nya HP-datorn du vill ha, listar HP: s webbplats alla medföljande och valfri programvara för alla företagets enheter. HP-telefonrepresentanter kan också erbjuda ytterligare alternativ på programvara från tredje part.

Köpalternativ för MS Office

Vissa HP-modeller levereras med testversioner av Microsoft Office 2010. Beroende på vilken modell du har kan du också köpa några eller alla av följande alternativ från februari 2011: Microsoft Office Home och Student 2010, 20 $ rabatt på Microsoft Office Home och Business 2010 eller 20 $ rabatt på Microsoft Office Professional 2010.

Köpalternativ för säkerhet

På samma sätt som affären med Microsoft Office kommer den nya ägaren av en HP att hitta en testversion av Norton Internet Security på sin dator. Det finns flera alternativ för att köpa ett komplett paket Norton-produkter med datorn. Från och med februari 2011 inkluderar möjligheterna Norton Internet Security 2011 i 15 månader, två år eller tre år, eller möjligheten att köpa Norton 360 i 15 månader.