Hur man installerar en HP-skrivare med en Dell-dator

Hewlett-Packard är ett välkänt teknikföretag som producerar datorer och datorrelaterade produkter som skrivare. HP-skrivare är kompatibla med de flesta andra märken av datorsystem, inklusive Dell, så länge datorns skrivarport är kompatibel. Nya HP-skrivare använder en USB-kabel som är kompatibel med de flesta nyare Dell-datorer. Om du installerar en äldre HP-skrivare med en seriell kontaktkabel till din Dell-dator kanske du inte har en port som kan acceptera den typen av kabel. Så länge detta inte är fallet kräver installation av en HP-skrivare med en Dell-dator samma installationssteg som alla andra kompatibla system.

Steg 1

Slå på din Dell-dator.

Steg 2

Sätt i HPs installationsskiva i din Dell-datorns CD- eller DVD-ROM-enhet. Om du inte längre har installationsskivan kan du slå på din HP-skrivare och låta din dator hitta de nödvändiga drivrutinerna online, eller gå till HP och välj "Support & Drivers". Tryck på "Start Detection" -knappen för att automatiskt upptäcka din HP-skrivare och hitta nödvändiga drivrutiner och programvara. Alternativt kan du ange din HP-skrivarmodell i fältet "För produkt" och sedan trycka på "Gå" för att hitta rätt programvara och drivrutiner.

Steg 3

Följ installationsanvisningarna för att installera din nya HP-skrivarprogramvara och drivrutiner. Installationsanvisningarna berättar om du ska koppla bort skrivaren och när du ska ansluta den till datorn igen.

Skriv ut en testsida för att verifiera att HP-skrivaren är korrekt ansluten. Om du inte kan skriva ut en testsida, gå till Kontrollpanelen i Start-menyn. Välj "Skrivare och annan hårdvara". Se om HP-skrivaren är "Online". Om skrivaren är "Offline", se till att den är korrekt ansluten till din Dell-dator, eller gå igenom installationsprocessen igen för att felsöka problemet. Du kan också behöva ringa HP: s kundsupport på 800-474-6836, som är tillgängligt sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet.

.