Hur man installerar Mitchell på begäran på en extern hårddisk

Mitchell On Demand, för närvarande i sin femte version och känd under det kommersiella namnet On Demand 5, är en teknisk hanteringsprogramvara för bilhandlare och verkstäder. Programvaran låter dig snabbt leta upp delar och modeller för att identifiera ny information om återkallelser eller vägledning för reparationer och underhåll. Detta robusta informationssystem underhålls av en internetanslutning till en serverdatabas, men programmet kräver att du installerar en grundläggande ram. Även om detta ramverk är ganska lätt, kan du också installera det på en extern disk om du verkligen är på plats för hårddisken genom att följa några enkla steg.

Installera en extern hårddisk

Steg 1

Anslut din externa hårddisk till en strömkälla. Ignorera detta steg om din externa disk får ström via en USB-anslutning.

Steg 2

Anslut din externa hårddisk till datorn genom att ansluta enheten till din USB-port, Firewire eller extern Seriell ATA-port.

Steg 3

Följ anvisningarna på skärmen för installation så snart din dator har känt igen den externa enheten. Sätt i någon disk eller programvara som medföljde din externa hårddisk under den här processen om installationsprocessen begär det.

Verifiera korrekt installation genom att ange filhanteraren eller sökaren och bekräfta att du nu har en ny disk registrerad på din dator. Externa hårddiskar visas vanligtvis som "Removable Disk" eller "External Drive" efter din huvudsakliga hårddisk i listan över diskar.

Installerar Mitchell On Demand

Steg 1

Sätt i installationsskivan eller, om du köper programvaran som en online-nedladdning, dubbelklickar du på installationsfilen för Mitchell On Demand. Installationsprocessen börjar och guidar dig genom stegen för registrering och installation.

Steg 2

Välj din externa hårddisk från platsalternativen när installationsprocessen frågar var du vill spara det nya programmet. Välj enheten i listrutan med alternativ och, om du redan har inställt mappar på din externa hårddisk, välj katalogen på disken där du vill spara programmet.

Klicka på "OK" -knappen för att börja spara programmet på din externa hårddisk. Vänta tills operativsystemet är helt klart med att spara programmet och om du vill använda programmet omedelbart dubbelklickar du på programmet från katalogen som du just sparade det i för att köra Mitchell On Demand. Så länge din externa enhet är ansluten kommer din dator att kunna köra applikationen som om den sparades på din vanliga hårddisk och komma åt Internet för att använda systemets onlinefunktioner.