Hur man tittar på någon annans följare på Tumblr

Tumblr tillåter dig inte att se en annan användares följare; dock kan du bestämma några av de personer som läser och interagerar med en annan Tumblr-användare genom att titta på Tumblr-användarens inläggssvar och vem den användaren följer. Att lära sig att bestämma vem som interagerar med en viss Tumblr-användare kan hjälpa dig att hitta andra Tumblr-användare som liknar och är intresserade av vilken typ av innehåll som Tumblr-användaren publicerar.

Tittar på en Tumblr-användares inläggssvar

Steg 1

Skriv webbadressen till Tumblr-användaren du vill lära dig mer i adressfältet.

Steg 2

Bläddra ner tills du hittar ett originalinlägg som genererats av användaren. Hoppa över inlägg som är rebloggar av andra användares innehåll.

Steg 3

Klicka på ikonen "anteckningar" på det ursprungliga inlägget som genereras av användaren för att se de andra Tumblr-användare som har svarat på inlägget. Det här är användare som har interagerat med och är intresserade av Tumblr-användarens ursprungliga innehåll.

Upprepa steg 1 till 3 i detta avsnitt med andra inlägg på originalinnehållet på Tumblr-användarens blogg för att hitta fler användare som interagerar med Tumblr-användaren.

Tittar på vem en tumlare-användare följer

Steg 1

Skriv webbadressen till Tumblr-användaren du vill lära dig mer i adressfältet.

Steg 2

Rulla ner på sidan tills du ser rubriken "Människor jag följer". Denna rubrik placeras annorlunda i olika Tumblr-teman. Vissa teman tillåter dig inte att se personer som en Tumblr-användare följer.

Klicka på avatarer under rubriken "Människor jag följer" för att komma till bloggarna för användarna som Tumblr-användaren du tittar på följer. Människor följer ofta användare som följer dem.