Vad är den bästa webbplatsbyggaren för PayPal?

PayPal är ett populärt lågpris-betalningssystem för små till stora företag. Handlare kan vara beroende av PayPal för att behandla kreditkort online och offline för kunder. PayPal förser en säljare med länkar och grafiska knappar för att köpa en artikel, acceptera donationer, starta ett abonnemang på en webbplats eller i e-post. Med en integrerad kundvagn kan företagsägare med webbnärvaro lämna de komplicerade detaljerna i en kundkassaupplevelse till PayPal-experterna.

eBay

eBay är en populär online-marknadsplats för auktioner och e-handel. Alla som har något att sälja kan registrera sig för ett gratis konto och börja sälja på eBay till en lokal eller global publik. eBay samarbetar med PayPal som det bästa betalningsalternativet. En säljare kan börja små på eBay med ett litet lager eller skapa en eBay-butik för ett större företag. Eftersom eBay också tillhandahåller ett kundserviceprogram för att hantera tvister mellan säljare och köpare kan en handlare lita på eBay att vara värd för sin PayPal-verksamhet.

VStore

VStore är en kostnadsfri e-handelswebbplatslösning som integreras med PayPal och andra betalningsportaler. Alla skyltfönster är värd för VStore och gratis konton stöds via VStores reklamprogram. Gratis konton är dock begränsade till att bara sälja 100 produkter i tio kategorier. Ett reklamfritt konto med obegränsade produkter och kategorier finns också till en liten månadsavgift. Ett premiumkonto med möjlighet att sälja digitala produkter, statistisk rapportering, professionella malllayouter och andra förmåner finns till en högre månadsavgift.

Hemman

Homestead är en kommersiell webbplatsbyggare och värdtjänst som endast integreras med PayPal för sitt betalningsalternativ. Den har en gratis 30-dagars provperiod och tar ut en månadsavgift utöver det, baserat på valet av tre paket. Homestead-konton har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, obegränsat avgiftsfritt telefon- och e-poststöd, webbplatsstatistik, tusentals butiksmallar och royaltyfria bilder. En kontoägare kan när som helst uppgradera, nedgradera eller avbryta tjänsten.

Wix

Wix är en gratis Flash-webbplatsskapare som distribueras över 8 miljoner webbplatser. Den har ett användarvänligt dra-och-släpp-gränssnitt för icke-programmerare. Dess e-handelswidget som är gratis att experimentera med möjliggör integration med PayPal. Efter en provperiod måste användare som vill börja sälja uppgradera mot ett kommersiellt konto. Wix-webbplatser är Flash-driven; så är inte sökmotorvänliga.