Hur man tittar på en Facebook-profil utan att registrera sig

Facebook tillåter vem som helst att se medlemmarnas profilsidor; men om du inte själv är medlem kommer du inte att kunna se så mycket. Om du öppnar en profil utan inloggning kan du se personens profilbild, bakgrundsbild och eventuellt deras lista över sidor som du gillade. Du kan vanligtvis se mer information när du är inloggad, även om många begränsar sin profilinformation till bara vänner.

Steg 1

Navigera direkt till webbadressen till Facebook-profilen om du vet det. I allmänhet har profil-URL: er formatet "www.facebook.com \ john.smith".

Steg 2

Använd Facebooks People Search-sida (länk i resurser) för att hitta profilen om du inte känner till webbadressen. Medan du kan använda andra sökmotorer, som Google eller Bing, ger Facebook-söksidan den extra fördelen att visa profilbilder i resultaten. Att hitta personen genom en sökning fungerar bara om personen inte har blockerat sin profil från att visas i sökmotorresultaten.

Steg 3

Skriv personens namn i sökfältet och tryck på "Enter". Facebook visar upp till tio matchande namn. Om Facebook hittar mer än tio matchande namn, visar det inte resten. I det här fallet begränsar du resultaten genom att lägga till andra söktermer tillsammans med namnet, till exempel personens hemort, hemstad eller arbetsgivare.

Klicka på ett av namnen för att se personens profilsida.