Hur man återställer en Kindle DX manuellt (10 steg)

Du kan behöva återställa din Kindle DX e-bokläsare om det uppstår problem. Försök starta om enheten vid första tecken på problem. Om detta inte löser problemet har du två alternativ för återställning: en återställning av strömbrytaren, som behåller alla dina data, eller en fabriksåterställning som raderar alla e-böcker, ljudböcker och annan data som du har lagrat på enhet.

Omstart

Steg 1

Tryck på Kindle DX: s "Hem" -knapp.

Steg 2

Tryck på knappen "Meny".

Steg 3

Tryck på enhetens 5-vägs styrenhet för att markera "Inställningar" och tryck sedan på kontrollens centrum för att välja detta alternativ.

Tryck på knappen "Meny" en gång till och välj alternativet "Starta om". Kindle DX startar om.

Strömbrytare Återställ

Steg 1

Koppla ur Kindle DX: s nätkabel.

Steg 2

Skjut och håll ned strömbrytaren i 15 sekunder.

Släpp "strömbrytaren". Kindle återställer sig själv och startar om. Om du fortfarande har problem med enheten, gå till nästa avsnitt.

Fabriksinställningar återställs

Steg 1

Tryck på Kindle DX: s "Hem" -knapp.

Steg 2

Tryck på knappen "Meny". Tryck på enhetens 5-vägs styrenhet för att markera "Inställningar" och tryck sedan på kontrollens mitt för att välja alternativet.

Tryck på "Meny" -knappen en gång till, tryck på kontrollen för att markera "Återställ till fabriksinställningar" och tryck sedan på kontrollens mitt för att välja den. Kindle DX återställer sig till fabriksinställningarna.