Så här skickar du en mötesförfrågan från min iPhone

Att skicka ut mötesförfrågningar från din iPhone är ett utmärkt sätt att ställa in möten i farten snarare än att behöva vänta med att göra det när du kommer tillbaka till din stationära eller bärbara dator. Mötesförfrågningar kan skickas ut från Kalender-appen. Du kan också övervaka status för inbjudna från inbjudan.

Kalender App

Mötesförfrågningar kan initieras via Kalender-appen. Kalender-appen är inbyggd i iOS 7 för iPhone och kommer förinstallerad på enheten. När du har öppnat Kalender-appen öppnar du skärmen Lägg till händelse genom att trycka på "+" -tecknet där du kan ställa in en ny händelse och sedan bjuda in människor till den händelsen.

Lägg till händelse

Efter att ha fyllt i all annan relevant information på skärmen Lägg till händelse, trycker du på "Inbjudna" till skärmen Lägg till inbjudna där du kan bjuda in individer till ditt evenemang. På skärmen Lägg till inbjudna kan du manuellt ange e-postadresserna till alla du vill skicka en inbjudan till eller så kan du välja namnen på personer i din kontaktlista som du har ett e-postmeddelande för.

Skickar inbjudan

Mötesinbjudan skickas automatiskt till dina inbjudna omedelbart efter att du har lagt evenemanget till din iPhone-kalender. Inbjudna ser följande närvaroalternativ i e-postmeddelandet: Acceptera, Avvisa och kanske. När du gör ett val skickas den informationen automatiskt till kalenderprogrammet och uppdateras i din mötesinbjudan.

Spårningsinbjudningar

Du kan spåra svaren på mötesinbjudan genom händelsen i Kalender-appen. När du har knackat för att öppna händelsen i din kalender ser du en lista med inbjudna som inkluderar deras status. Eftersom inbjudna kan ändra sin status när som helst är det en bra idé att övervaka svaren om något ändras.