Hur använder jag iTunes på min iPhone?

IPhone-funktionerna inkluderar Internet-kapacitet, två kameror och "appar", som är små mobilapplikationer. IPhone är utformad för att synkroniseras med iTunes, Apples musikprogramvara. Med iTunes kan du spela, hantera, organisera och importera musik samt köpa innehåll från iTunes Store. ITunes-appen som medföljer din iPhone är utformad så att du kan komma åt iTunes Store så att du kan ladda ner musik, filmer, TV-program och appar direkt till din iPhone. För att hantera musiken på din iPhone måste du synkronisera med iTunes på din dator. För att lyssna på din musik måste du använda iPod-appen på din iPhone. Du måste registrera dig för ett iTunes-konto för att kunna använda iTunes Store-appen på din iPhone.

musik

Tryck på iTunes-appikonen för att öppna iTunes Store. Om iTunes Store inte laddas, kontrollera att din iPhone är ansluten till Internet. Tryck på ikonen "Musik" i appens nedre meny för att bläddra bland musik. Använd flikarna högst upp i appen för att bläddra efter nya utgåvor, topp tiotal och genrer. Fliken "New Releases" visar populära nya låtar och album som finns tillgängliga på iTunes. Fliken "Top Tens" innehåller de 10 mest populära låtarna eller albumen i en specifik musikgenre. Kategorin "Genres" låter dig bläddra bland all tillgänglig musik i en viss genre.

Video

Tryck på ikonen "Video" i den nedre menyn för att bläddra bland videor. Använd flikarna "Filmer", "TV-program" och "Musikvideor" för att bläddra efter den typ av video du vill ha. Överst i varje fliks fönster listas iTunes specialerbjudanden eller gratis nedladdningar följt av "Nya och anmärkningsvärda" videor. Om du bläddrar längst ner på sidan i varje avsnitt ger iTunes dig möjlighet att bläddra efter topp tio eller genre.

Sök och geni

Tryck på "Sök" -ikonen i den nedre menyn för att söka efter en viss artist, låt, film eller TV-program efter namn eller nyckelord. När du anger bokstäver i sökformuläret föreslår iTunes Store populära sökningar som motsvarar ditt ord. Tryck på en låt, artist, album, film eller TV-show i dina sökresultat för att gå till informationssidan. Klicka på "Genius" -ikonen längst ner i menyn för att få rekommendationer baserat på dina tidigare iTunes Store-inköp och biblioteksinnehåll. Aktivera Genius-rekommendationer i iTunes på din dator för att få rekommendationer baserat på ditt kompletta musikbibliotek.

Inköp och nedladdning

Tryck på knappen "Ladda ner" för att ladda ner gratis låtar, TV-program eller musikvideor. Tryck på knappen "Köp" för att köpa en låt, ett album, en film eller ett TV-program. Ange ditt iTunes-användarnamn och lösenord när du blir ombedd. Ditt innehåll laddas automatiskt ned till din iPhone. Du kan komma åt musik, filmer och TV-program som du har köpt från iTunes Store via din iPod-app. Använd App Store-appen för att söka specifikt efter iPhone-appar som finns tillgängliga från iTunes Store. App Store-appen fungerar precis som iTunes Store-appen.