Hur man ansluter en Logitech trådlös rumblepad 2

Till skillnad från videospelkonsoler, där en specifik styrenhet är den officiellt utsedda modellen, ger PC: n dig många styrenheter att välja mellan, till exempel Logitech Cordless Rumblepad 2. Som det framgår av sitt namn erbjuder Cordless Rumblepad 2 inte bara vibrationsteknik utan också är också trådlös på grund av den medföljande mottagaren. Men som de flesta andra hårdvaror för datorn måste du först installera nödvändig programvara och konfigurera styrenheten för din PC-installation innan du kan använda din Rumblepad 2.

Steg 1

Sätt i Logitech Gaming Software-skivan i din dator och börja installationen. Alla Rumblepad 2-kontroller innehåller denna skiva i förpackningen. Men om du inte har den här skivan kan du ladda ner en kopia av denna programvara från Logitechs webbplats (se Resurser).

Steg 2

Sätt i Rumblepad 2-mottagaren i en tillgänglig USB-plats på din dator när installationen uppmanas. Följ anvisningarna för att slutföra installationen.

Steg 3

Ta bort bakstycket på Rumblepad 2 och sätt i två AA-batterier i de avsedda öppningarna. Sätt tillbaka bakstycket.

Tryck på valfri knapp på din Rumblepad 2 för att synkronisera mottagaren och styrenheten. Mottagarens lampa lyser med fast grönt sken i två sekunder, vilket indikerar att styrenheten fungerar korrekt och är redo att användas.