Hur man skickar till flera mottagare med Yahoo Mail

Att skicka ett e-postmeddelande till flera mottagare är en tidsbesparande bekvämlighet som många e-postklienter erbjuder sina användare, och Yahoo Mail är inget undantag. Yahoo gör det möjligt för dig att lägga till flera mottagare på två olika platser när du skriver ett e-postmeddelande: fälten "CC" och "BCC". Medan "CC" -fältet gör det möjligt för alla mottagare att se vem som får ett e-postmeddelande, kan "BCC" -fältet dölja en specifik mottagare så att de andra mottagarna inte vet att han eller hon fick meddelandet. Yahoo avslöjar inte det maximala antalet mottagare som du kan lägga till i ett meddelande på grund av säkerhetsproblem.

Steg 1

Skriv ett nytt e-postmeddelande eller svara på ett e-postmeddelande från ditt Yahoo Mail-konto.

Steg 2

Klicka på knapparna "CC" eller "BCC" till höger om "Till" -fältet, beroende på dina behov. Ett fält "CC" eller "BCC" visas under fältet "Till".

Steg 3

Ange varje e-postadress som du vill få meddelandet. Det finns inget behov av att separera adresserna med kommatecken, eftersom Yahoo separerar varje e-post automatiskt åt dig.

Skriv din e-post som vanligt och klicka på "Skicka" för att skicka ditt meddelande till flera mottagare. Beroende på antalet mottagare kan Yahoo kräva att du fyller i ett CAPTCHA-formulär för att skicka din e-post.