Så här ångrar du den senaste synkroniseringen på en iPhone (5 steg)

Även om det inte finns någon inbyggd funktion som gör att du kan ångra en iPhone-synkronisering kan du göra det genom att återställa en tidigare säkerhetskopia. ITunes underhåller dina gamla säkerhetskopior på obestämd tid, så allt du behöver göra är att identifiera vilken säkerhetskopia du har gjort före den senaste synkroniseringen och sedan återställa den. I själva verket kommer detta att ångra synkroniseringen och återställa iPhone till det tillstånd som var i tidigare. Tyvärr, om du inte har en tidigare säkerhetskopia för att återställa, kommer du inte att kunna ångra synkroniseringen.

Steg 1

Anslut din iPhone till din dator och starta iTunes.

Steg 2

Klicka på "iTunes" -ikonen längst upp till vänster på skärmen och klicka sedan på "Inställningar". Detta öppnar dialogrutan "Allmänna inställningar". Klicka på "Enheter" från huvudmenyn.

Steg 3

Leta reda på och välj den säkerhetskopia som du vill återställa från listan "Enhetsbackups" baserat på det datum som visas. Stäng fönstret Allmänna inställningar för att återgå till iTunes-huvudskärmen.

Steg 4

Klicka på din iPhone-ikon i det övre högra hörnet på skärmen och klicka sedan på knappen "Återställ säkerhetskopiering" under rubriken "Säkerhetskopiera och återställa manuellt".

Välj den säkerhetskopia som du identifierade i steg tre och klicka sedan på "Återställ".