Behöver jag en omvandlingsbox med grundkabel?

I juni 2009 gav FCC mandat att lokala nätverk skulle sända sitt innehåll digitalt i motsats till på ett analogt sätt. Det beslutet kräver att personer som inte vill betala för TV-programinnehåll i nätverk som ABC, NBC, CBS, FOX och PBS att använda en digital omvandlingsbox med sina tv-apparater för att få innehållet.

Analoga signaler och omvandlarboxar

Innan juni 2009, om du inte ville betala för kabel- eller satellit-tv-kanaler, kan du få gratis innehåll från dina lokala nätverk via en antenn som du anslöt till din TV. Antennen plockade upp de analoga signalerna som sänds av TV-stationens torn nära ditt hem. Efter det datumet skulle dessa antenner inte längre fungera. Du behöver en digital omvandlarbox om du vill fortsätta använda din analoga TV-apparat. Om du ansluter en digital omvandlarbox till din TV kan du titta på grundläggande kabelinnehåll.

Digitala signaler och omvandlarboxar

Alla TV-stationer sänder nu sitt programmeringsinnehåll i digitalt format. Om du vill ta emot den här grundläggande digitala kabeln utan att ha ett betalt kabelabonnemang och använder en analog TV måste du köpa en omvandlingsbox eller uppgradera till en digital TV. Digitala signaler sänds längs en separat kanal som ägs och drivs av varje tv-nätverksstation.

Digital Converter Box

En digitalomvandlarbox krävs för alla som använder analoga TV-apparater som inte heller får betaltjänst från en kabel-TV-leverantör. Om du har en analog apparat och vill få gratis nätverksprogrammering utan att behöva betala för din tv-tjänst måste du köpa och installera en digital omvandlingsbox.

Ställa in din Converter Box

Ställ in din digitala omvandlarbox genom att skruva loss koaxialkabeln från TV: n "Antenna In (RF)" -port på baksidan av din TV. Skruva in kabeln i "Antenna In (RF)" -porten på baksidan av din digitala omvandlarbox. Din digitalomvandlare har sin egen koaxialkabel. Anslut ena änden av denna kabel till porten "Out to TV (RF)" på baksidan av omvandlarboxen. Anslut den andra änden till "Antenna In (RF)" -porten på din TV-apparat. Anslut strömkablarna på både TV: n och omvandlarboxen och ställ in din TV på kanal 3 eller 4.

När du inte behöver en Converter Box

Om du har en nyare digital TV-apparat behöver du inte en digital omvandlarbox eftersom syftet med omvandlarboxen är att konvertera den digitala signalen till ett format som kan läsas av en analog TV. Om du har ett betalt kabelabonnemang behöver du inte en digital omvandlingsbox. En digital-TV är redan inställd internt för att bearbeta en digital signal. Anslut en digital VHF- och UHF-antenn för att få gratis kostnadsfri programmering från dina lokala nätverk. Om du köper en HDTV-antenn, se till att den kan bearbeta både VHF- och UHF-signaler så att du kan få allt tillgängligt gratisinnehåll.