Vilka förskottsföretag använder Verizon-nätverket?

Mobiltelefoner har blivit en integrerad del av samhället. Alla har en; oavsett om det är en smart telefon som kostar över hundra dollar i månaden att underhålla, eller en förbetald eller betaltillfällig telefon för nödsituationer. Det finns många olika bärare, planer och tjänster att välja mellan på marknaden. Verizon är faktiskt ägare till flera olika förbetalda transportföretag som de förvärvade genom fusioner. Detta innebär att små lokala operatörer faktiskt kan ägas av Verizon.

Alltel

Alltel slogs samman med Verizon i januari 2009. Alltel erbjuder tjänster på få platser; varav de flesta verkar mer avlägsna. De är ett bra alternativ om du flyttar till en plats som annars skulle övervägas, "roaming" på andra operatörer. Alltel har tre olika förbetalda planer. Betalning per minut debiteras 0,15 USD per minut. Betalning per dag är $ 0,75 per dag. Betalning per månad är $ 29,99 per månad. Dagliga och månadsabonnemang har obegränsade funktioner som du kan välja mellan, inklusive textmeddelanden, mobil till mobil, nätter och helger eller ett favoritnummer. Du kan välja två till baspris, eller betala mer per dag / månad för att välja upp till alla fyra.

InPulse, tidigare FreeUp

InPulse är en förbetald tjänst som erbjuds av Verizon själv. Det finns tre olika planer; en betalas per minut, till $ 0,25 per minut, $ 0,20 per text. Det finns också dagliga planer. Den första debiterar $ 0,99 daglig tillgång med obegränsad mobil-till-mobil, $ 0,10 nätter, helger och varje ytterligare minut. Texter på denna plan är också $ 0,10. Den andra planen har en högre daglig tillgång till $ 1,99, men erbjuder obegränsad mobil-till-mobil, obegränsade nätter, helger och ytterligare minuter, och texter debiteras endast $ 0,02.

Page Plus Cellular

Page Plus Cellular erbjuder två förbetalda planer. Det första alternativet är en obegränsad prat- och textplan till $ 44,95. För $ 29,95 kan uppringare ha 1 200-planen; 1200 minuter och 2000 textmeddelanden samt 100 megabyte dataöverföring. Det finns också en mängd olika röstkort, från 100 minuter till 1000 minuter som kan läggas till planerna. På samma sätt kan uppringare betala $ 10,95 för 2000 texter eller $ 19,95 för obegränsade texter, som en plan tillägg.

Andra förbetalda bärare

Andra förbetalda operatörer inkluderar alla de största trådlösa leverantörerna; AT&T, Sprint-Nextel, T-Mobile och MetroPCS, för att nämna några. Ett anmärkningsvärt företag är Virgin Mobile, som ingår i Sprint. Sedan starten i USA 2002 har företaget erbjudit kontraktsfria betaltjänster. Liksom andra företag har de en obegränsad plan som erbjuds, liksom tre andra som de kallar "payLo." Den ena erbjuder 1500 minuter, 500 texter och 10 megabyte webb om du betalar $ 30,00 per månad. En sekund är 400 minuter till 20,00 dollar per månad. Den tredje är för gles användning. betala $ 20,00 var 90: e dag för att hålla telefonen aktiv.